Jeetje, wat is het alweer lang geleden dat we een blog hebben geschreven! Méér dan de hoogste tijd voor een nieuwe dus. Sinds blogpost 152 (29 april) is er best veel gebeurd. We hebben evenementen vastgelegd, talloze keren de studio opgebouwd voor betaalde shoots én voor onze eigen experimenten, we toerden mee als ware ‘roadies’ met Coverband Shitt Happens, we reisden af naar Purmerend om de medewerkers van Brownies & Downies vast te leggen (zowel portretten als in actie). Daarnaast hebben we een oproep gedaan voor mensen die hun tatoeage willen laten vastleggen, dat wordt een volgend project van ons: Project X.

Bij Project X draait het om de tatoeages die mensen op hun lichaam hebben laten zetten. Die willen wij op een mooie, ietwat ruige, en tegelijkertijd subtiele manier vastleggen in onze studio. Zwarte achtergrond, zwart-wit-foto’s. Onze smaak, onze voorkeur. Desgewenst kunnen we er uiteraard altijd nog een kleuraccentje aan meegeven. Veel fotografen vinden zwart-wit-foto’s met een kleuraccent nogal passé. Prima, wij willen de dingen die we doen anders dan anderen doen, dus als wij een kleuraccent willen aanbrengen, dan doen we dat gewoon. Want wij zijn wij!

Tattoo Project X

Wat beogen we nu eigenlijk met Project X? Allereerst willen we gewoon heel vette platen afleveren, lol hebben met de modellen, het maximale uit onze apparatuur en uit onze creativiteit halen en weer eens iets anders dan anders kunnen laten zien. Noem het uitbreiding van ons portfolio. In tweede instantie hopen we natuurlijk dat Project X zich als een soort olievlek zal gaan gedragen, ons bereik vergroten en daarmee meer naamsbekendheid genereren. Wij hebben onszelf, als vof Scherpzinniger, een aantal doelen gesteld en daar werken we hard aan. Naast al onze andere bezigheden.

Waarom we voor tatoeages hebben gekozen, vraag je je wellicht af? Daar kunnen we eigenlijk maar op één manier Bloggen om het bloggenreageren: look at us! We zijn er zelf ook niet bepaald vies van. Bij elkaar opgeteld komen we samen wel aan een vierkante meter met inkt bewerkte huid. En er kan nog veel meer bij. Maken we daar ook weer vette foto’s van!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *