Dom koppel

Ons vorige blog sloten we af met de mededeling dat ons volgend blog, deze dus, van wat meer persoonlijke aard zou zijn. Doen we niet vaak, maar onze avonturen hebben niet alleen maar op zakelijk gebied een impact op ons, maar ook op persoonlijk gebied. Het leek ons aardig jullie een beetje deelgenoot te maken van de impact op ‘dom koppel’, zoals we onszelf ook wel eens noemen. Kortom: een persoonlijke sneakpeak.

Laten we eerst een kijkje nemen in onze weekplanning… Mariëlle werkt 32 per week en beheert diverse sociale media …. Tamara werkt voor Rajabo, heeft 3 paardjes om te verzorgen, heeft 3 kindjes die de nodige aandacht nodig hebben…. En daarbij heeft Tamara nog een ietwat van een sociaal leven… Kortom druk druk druk… Tussen al deze bezigheden door proberen wij Scherpzinniger te laten groeien. En dat gaat ons eigenlijk nog best goed af… Onze FB pagina groeit gestaag door en ons netwerk wordt ook steeds groter. Wij zullen jullie eens meenemen op een rustige zondag:

 

Persoonlijke sneakpeak

Tamara is meestal wel voor dag en dauw wakker. Bij Mariëlle ligt, of eigenlijk lag, dat wat anders. Nu is het inmiddels zo gegroeid dat Mariëlle doorgaans een ‘teken van leven’ geeft via een appje zodra zij enigszins aanspreekbaar is. De afgelopen weken is dat moment verschoven van tussen 10 en 11 uur naar tussen 7 en 8 uur. Dan worden de agenda’s, de sociale media en de mailboxen gecheckt. Aan de hand daarvan wordt besloten of telefonisch contact noodzakelijk is. Meestal is dat het geval. En dan kan het negen van de tien keer nog gaan over van alles en nog wat, behalve over #SCHERPZINNIGER. Maar vroeg of laat komen we altijd wel to the point en kunnen we weer wat zakelijke dingetjes aftikken. Dat betekent dus dat we rond 8 uur de waslijst al aardig ingekort hebben. Aan de hand van onze to do list maken we een plan op wat we gaan doen. Dit ligt eraan of Mariëlle moet werken, die meestal avonddiensten draait.

Werkt Mariëlle niet, dan spreken we altijd af om de nodige gezamenlijke dingen af te ronden, nieuwe plannen uitwerken, studio opbouwen, foto’s maken, blogs schrijven en alle sociale media bijwerken. Werkt Mariëlle wel, dan handelen we alles op afstand af. Dat kan zijn via de app, via de mail, via de telefoon… Kortom we staan de hele dag in contact met elkaar. Het is zo erg dat onze mailboxen en agenda’s gekoppeld zijn aan elkaar. Zodat als Tamara een sociale afspraak wil maken, ze eerst even de agenda’s moet checken….!!!!

Naast onze zakelijke bezigheden houden wij ons ook bezig met het vastleggen van optredens van Shitt Happens. Toevallig deze week moesten de heren 3 x optreden, dat betekent ook voor ons een moment van ontspanning tussen het nemen van de foto’s door. Borreltje op zijn tijd en lekker dansen doen we dan ook gewoon! Kortom, geniet van het leven, het is al kort genoeg. Aangevuld met ons motto: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

 

2 Antwoorden op “Persoonlijke sneakpeak – blogpost 152”

  1. Ook mijn motto ” Een dag niet gelachen een dag niet geleefd” Gaat niet altijd op dat motto maar in beweging blijven en schilderen lukt het wel. Zeker betreft mijn plannen voor de toekomst. Deo Volente. ! Bij deze Johanna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *