Daar waar we een paar weken geleden op Facebook startten met 20 volgers, tikken we momenteel de 200 aan. Nog net niet dwangmatig checken we meerdere malen per dag de bewegingen op onze Facebookpagina. Nog net niet dwangmatig… Maar goed, al meer dan 200 fans, en dat mogen er wat ons betreft nog best wel meer worden. Zo bescheiden als we zijn, gaan we nu gelijk maar door voor nog meer fans. Zeg een stuk of 500, ofzo.. Maar daarover in een later stadium meer.

 

Meer fans

De twee grote fotoshoots van afgelopen week – met Bas van Sportbaas Alphen aan den Rijn en Wanda van WAAR produkt – heeft ons inmiddels ook het nodige opgeleverd. In de eerste plaats, en daar is het ons vooral om te doen, fantastische foto’s. Wij blij, klanten blij! Maar in de tweede plaats heeft het ons ook aandacht op sociale media opgeleverd. LinkedIn, Facebook, Instagram en een beetje Twitter. Hoe leuk is het als andere mensen ook net zo enthousiast zijn als wij dat zijn, en ook fan worden van ons en ons werk? Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor alle foto’s. Dan kunnen jullie je een beeld vormen. Nog beter: geef ons een dikke like en mis niets meer! Nog meer fans, nog beter.

 

Aankomende week

Omdat we het graag druk hebben, hebben we voor de komende dagen en week nog weer genoeg op de planning staan. Zo duiken we met een Harley (ja, die ene weer) én een Mustang een bijzondere ruimte in. Zwarte doeken gaan mee, en misschien wel een rookmachine… Dat wordt gaaf!! Maar we reizen ook drie maal af met de band Shitt Happens

Genoeg te doen, genoeg plannen, te weinig tijd. Wie doet ons dat na, als beginnend v.o.f.-je?

Leuk weetje om mee te eindigen: de naam #Scherpzinniger is een jaar geleden ontstaan, evenals het vastleggen van de domeinnaam en het claimen van de naam op sociale media. Soms hebben zaken wat meer tijd nodig om tot ontwikkeling te komen…

In een volgende blog geven we opnieuw een inkijkje achter de voordeur, maar dan weer iets meer op persoonlijk gebied.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *