Deze donderdag en vrijdag waren echt weer topdagen voor ons. Niet alleen voor de glanzende ketting en het roestige hangslot, maar vooral ook voor #SCHERPZINNIGER. Buiten het feit dat het natuurlijk fan-tas-tisch weer was, hebben we Scherpzinniger toch weer wat beter op de kaart kunnen zetten.

Naast bezig zijn met zakelijke dingen, hebben en maken we gelukkig ook tijd voor het leuke en onverwachte, Zo kwam gisterochtend ineens een fotosessie op ons pad, bij Bas van Sportbaas. Veel foto’s geschoten en een filmpje gemaakt. ‘s Middags gingen de koeien van Boer Ben voor het eerst het land op. ‘Keteur Scherpzinniger’ is gevestigd bij die boerderij. Dus andermaal lieten we vallen waar we mee bezig waren, en legden we de gang van de koeien naar het land vast. Genieten van de bovenste plank! Daarnaast waren er ook wat minder fijne dingen, zoals het openen van een zakelijke rekening, wat maar een ingewikkeld dingetje blijft. Maar goed, niet alles kan altijd maar vanzelf gaan. Toch?

 

Topdagen voor ons

Vrijdag, vandaag dus, stond de fotoshoot van de winactie op de planning, die gewonnen was door Wanda van Mil. Wanda wilde graag met haar Harley Davidson vastgelegd worden. Doen we, daar draaien we onze lenzen niet voor om. De enige die roet in het eten had kunnen gooien was de felle zon, maar daar bleken we, door de goed gekozen locatie, helemaal geen last van te hebben. De eerste resultaten staan op onze Facebookpagina, maar zullen ook zeker deel gaan uitmaken van ons portfolio op deze website.

Naast het schieten van foto’s en filmpjes en de nabewerking, hebben we ook ons netwerk weer wat verder uit kunnen breiden. Het kunnen laten zien van mooie foto’s is één ding, maar dan moet je wel beschikken over publiek, een netwerk. Dat groeit en groeit, en er komen steeds meer mogelijkheden en kansen op het pad van #SCHERPZINNIGER.

De foto’s: op de uitgelichte afbeelding staat, hoe kan het ook anders, de Harley van Wanda. Gaaf ding, dus een prominente plek in dit blog. De twee foto’s in de tekst… Tja… actiefoto’s…

 

Eén antwoord op “Topdagen voor ons – blogpost 150”

  1. Echte topdagen voor jullie. Netwerken gaat jullie goed af. Hoort, zegt het voort. Mooi motto. Succes met de aankomende opdrachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *