Deze zaterdag, vandaag dus, stond letterlijk en figuurlijk in de agenda als actiedag. We zouden beginnen met een fotoshoot, de eerste buitenshoot van ons samen. Daarna stoom afblazen en zennn worden bij de paarden, dan nog alvast aan de slag met de foto’s van de shoot, dan door naar Aalsmeer voor een uurtje radio en tenslotte weer terug naar Alphen om nog weer even met de foto’s verder te gaan, en tussendoor moesten we ook nog een winnaar van onze actie uit de hoge hoed trekken. Kortom, zaterdag actiedag.

Om negen uur spraken we met elkaar af. De shoot stond gepland om 10.00 uur, nabij de Zegerplas. We hadden dus nog wel eventjes de tijd. De shoot zou draaien om een meisje van bijna drie jaar. Papa en mama waren beiden meegekomen. We togen met elkaar richting speeltuintje, daar zouden we gaan beginnen. De moeder had een shoot(je) van een half uur geboekt, dat zou voldoende moeten zijn. Dat bleek toch niet het geval, moeders wist wat zij wilde, ons modelletje wilde vooral spelen in de speeltuin en deed dus vooral haar eigen ding. Tong uit de mond en spelen maar! Na het half uur wilde moeder nog wat foto’s aan de waterkant. Prima, maar wel een te verwachten uitloop. Te verwachten omdat een meisje van nog geen drie geen flauw idee heeft van wat er allemaal gebeurt, en die twee vreemde mensen met die rare apparaten voor hun gezicht wat eng vond.

 

Uitstuiteren

Na afloop van de shoot (bijna) gelijk door naar Leimuiden, naar de paarden van Ray en Tamara. Klein uurtje zwoegen voor Tamara, klein uurtje relaxen (en nog een paar foto’s schieten) voor Mariëlle. Na dat uurtje weer helemaal zen, want die shoot vonden wij beiden toch wel wat spannend. We waren niet bloednerveus of zoiets, maar een beetje gezonde spanning zat er voor beiden toch wel in. Een uurtje in knollenknollenland deed ons weer goed. Na een paar flinke lachbuien togen we geheel relaxed weer richting Alphen.

Hierna volgden nog wat ‘huishoudelijke’ taken en andere zaken zoals een uurtje radio maken.

 

Zaterdag actiedag

Zoals gezegd was het ‘zaterdag actiedag’, en dat zat ‘m niet alleen maar in het feit dat we veel te doen hadden. Vandaag sloot ook onze eerste weggeefactie. We gaven een fotoshoot weg, aan degene die op Facebook op de aankondiging van de actie met het origineelste idee voor een shoot reageerde. halverwege de actie kwamen we erachter dat wij zelf onmogelijk konden kiezen. We wilden ze allemaal wel doen, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Daarom kozen we ervoor om de loting te laten verrichten door een online-uit-de-hoge-hoed-tover-ding. De keuze van dat online ding viel op volger Wanda van Mil. Wanda, ook langs deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

De mensen die ook een greep deden naar de fotoshoot, en het helaas niet zijn geworden, bieden wij 25% korting aan op een fotoshoot naar keuze. Voorwaarde is wel dat de afspraak voor de shoot voor 1 mei wordt gemaakt. De afspraak zelf mag natuurlijk na 1 mei plaatsvinden, als ‘ie maar voor 1 mei is vastgelegd.

En nu? Pootjes omhoog en terugkijken op weer een geslaagde dag!

Fijne zondag, liefs van Tamara & Mariëlle

Eén antwoord op “zaterdag actiedag – Blogpost 149”

  1. Mooie inkijk blogpost 149. Jullie hebben een prachtige start met deze geslaagde actiedag. Ontmoetingen met jullie klanten in alle maten en speciale wensen. Grote verscheidenheid in persoonlijkheden. Dat zijn met elke fotoshoot mooie ervaringen die altijd te pas komen. Heel veel succes Tamara en Marielle. Jullie zijn een prachtig duo. Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *