Keek op de Week

Keek op de Week
Jack

De week is nog niet voorbij, maar er is deze week weer zoveel gebeurd, dat we even een kleine ‘Keek op de Week’ kwijt willen. Er is geen dag voorbij gegaan dat we elkaar niet spraken of zagen. Veel thee, veel drop, veel heen en weer gesjees en veel geregeld. En dat alles om alle andere werkzaam- en bezigheden heen gevouwen. Best druk dus.

Laten we het bijvoorbeeld eens hebben over het openen van een zakelijke rekening. Na drie pogingen, kwamen we erachter dat het niet lukte omdat het adres van Tamara niet bekend was bij de bank. Vreemd, want al jaren klant bij dezelfde bank. Bellen en nog eens bellen. Uiteindelijk, na twee weken frustratie, het adres van Mariëlle bleek niet bekend te zijn. Ook vreemd, want al jaren klant bij dezelfde bank. Na meerdere online pogingen en een 22 minuten durend telefoontje naar de bank: frustratie alom, want niet gelukt. Mariëlle gooit thuis de handdoek in de ring en vertrekt naar de Ridderbuurt, alwaar Tamara opnieuw boos met de bank gaat bellen. Mariëlle probeert het nog één keer online aan te passen. Op het moment dat Tamara de bankmedewerker door de lijn probeert te trekken, lukt het doorgeven van het adres ineens wel.. En dat allemaal in ons ‘keteur’….

Nieuw

Naast zakelijke beslommeringen, zijn we ook aan de slag gegaan met onze creativiteit. Foto’s overzetten op canvas, hout of paneeltjes bijvoorbeeld. Het één lukte

Keek op de Week
Moederdag

beter dan het ander, en zeer zeker zijn we nog niet zover om de resultaten met jullie te delen. Maar al doende leren wij, en het resultaat volgt vanzelf nog wel een keertje. Daarnaast hebben we ook hard gewerkt aan nieuw fotomateriaal, ofwel uitbreiding van ons portfolio. Met name vandaag zijn wij daar heel erg druk mee bezig geweest. Jack, Romy, Levy, Jade en Tim mochten voor de lens. De jongste circa twee maanden, de oudste vijftien jaar.

De samenwerking verliep weer als een speer. Zowel bij het opbouwen en weer opruimen van alles, maar ook, en dat is nog veel belangrijker, tijdens het schieten zelf.

We zijn ook bezig geweest met de voorbereidingen van onze Moederdag/Vaderdag-shoots, dat vergde nog wat knutselvaardigheden, en uiteraard hebben wij daar vandaag de eerste voorbeeldopnames van gemaakt. En, niet geheel onbelangrijk, zijn we ook nog actief geweest met onze lopende winactie. Deze loopt zaterdag aanstaande af, en dan toveren we een gelukkige winnaar uit de hoge hoed.

Kortom, we zijn en doen drukdruk, geven #scherpzinniger steeds meer vorm en hebben nog steeds veel lol.

Tot gauw?

Tamara & Mariëlle

Eén antwoord op “Keek op de Week – Blogpost 148”

  1. Wat een positiviteit in deze blog. Goede samenwerking zowel op fotografiegebied als tekstverwerking. Heel veel succes Mariëlle en Tamara.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *