Trias van alles wat

Trias Politica, scheiding der machten: de wetgevende, de uitvoerende en de rechtsprekende macht. Wij bij #SCHERPZINNIGER hebben onze eigen Trias, namelijk de ‘Trias van alles wat’. Deze ‘Trias van alles wat’ is ook geen scheiding der machten, maar een bundeling van krachten. Zo staan wij niet alleen voor onze eigen v.o.f., maar qua verbondenheid – op welke manier dan ook –  ook voor schoonmaakbedrijf Rajabo, en de coverband Shitt Happens. Voor buitenstaanders een aparte combinatie, voor insiders een hele logische.

Dat gebeurt, of kan gebeuren, wanneer zakelijke en vriendschappelijke relaties over en door elkaar heen gaan rollen. Soms is het handig om zakelijk en vriendschappelijk goed te scheiden. Wij kozen ervoor om de boel door elkaar te laten lopen. Waarom, in vredesnaam? Korte versie: Tamara en Mariëlle startten Scherpzinniger, Tamara is getrouwd met Ray, zij zijn beiden eigenaar van Rajabo. Ray speelt in een band: Shitt Happens. Scherpzinniger kan e.e.a. betekenen voor Rajabo en Shitt als het gaat om (web)tekst en beelden. Voilà, de Trias is geboren.

 

Goed geregeld

Ondanks bovenstaande hebben we op zakelijk gebied de boel goed dichtgetimmerd. Hoewel we er ons nu geen voorstelling bij kunnen maken, zouden we zomaar elkaar de hersens kunnen inslaan, over een tijdje. Spreekwoordelijk gezien dan. Daarom is het belangrijk om zakelijk gezien goede afspraken met elkaar te maken. En dat hebben we dus gedaan. Bij onze belastingadviseur. Volgende week tekenen we het contract, dus dan is alles netjes vastgelegd. Maar we hebben meer gedaan dan alleen maar de zakelijke afspraken te hebben vastgelegd. We hebben: ons kantoor (keteur) ingericht; de website loopt eindelijk via het domein www.scherpzinniger.nl; onze agenda’s zijn gekoppeld, waardoor we onafhankelijk van elkaar afspraken kunnen inboeken; promofilmpjes gemaakt voor Shitt Happens; opnieuw diverse opdrachten (bijna) binnengehaald.

We zijn dus enorm druk bezig. Eigenlijk nog met de voorbereidingen van het runnen van de v.o.f., maar dat gaat helemaal goed komen. We hebben lol, presenteren ons net even anders dan anders, en dat is nu net wat we willen. De opdrachten lopen binnen! Ook zin in een fotoshoot met ons? Snappen we! Onze studio staat klaar voor je. Neem contact met ons op via onze contactpagina. Dit rare en onmogelijke duo is er helemaal klaar voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *