Vorige week beleefden we een erg hectische week. Kamer van Koophandel, proefshoots, studio op- en afbouwen, bandoptredens, en nog veel meer. Inmiddels is de datum 1 april voorbijgekomen, de datum waarop onze v.o.f. Scherpzinniger officieel een feit werd. We hebben nog een wensenlijstje, qua materialen, maar in principe zijn we er helemaal klaar voor. Dus, beste mensen, kom maar door hoor, met de opdrachten. We doen namelijk nog één, hooguit twee zogenaamde proefshoots. Dat wil zeggen, gratis shoots in ruil voor gebruik van de foto’s op sociale media, en ter uitbreiding van ons portfolio op onze website. En daarna is het klaar. Dan maken wij ons op voor de ‘echte’ shoots. Natuurlijk zijn de gratis shoots ook echt, maar we zijn een bedrijf. En laten we eerlijk zijn, een bedrijf wil omzet draaien.

 

Kom maar door hoor

We verkeren absoluut niet in de illusie dat we hier ons hoofdinkomen mee gaan omzetten. Het belangrijkste is voor ons eigenlijk vooral, dat we een hoop lol beleven. En tot nu toe, is er lol genoeg! Aanstekelijke lol, zelfs, maar daar kom je eigenlijk alleen achter wanneer je een afspraak met ons maakt. Nee, wat wij momenteel met ‘Scherpzinniger’ voor ogen hebben is investeren in meer en nóg betere materialen. Zodat we nóg beter te werk kunnen gaan. Je bent van harte welkom in onze (thuis)studio in Alphen aan den Rijn. Maar desgewenst kunnen wij onze studioset ook bij jou thuis opbouwen. Of op je werk, of waar dan ook. Dus: kom maar door hoor, met de opdrachten!

 

Baggerweer

Eerder gaven we al aan dat de opdrachten binnenstromen. Waar blijven de resultaten? Nou, daar kunnen we kort over zijn. Het zijn tot nu toe bijna alleen maar opdrachten in de buitenlucht. Met

het huidige baggerweer, is het dus nog even wachten op betere omstandigheden. Dus daarom blijven de resultaten nog even uit. Maar het is slechts een kwestie van tijd tot we onze shoots kunnen showen, nu de lente officieel is begonnen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om gelijk een fotoshoot te boeken. Onze tarieven vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *