Oké, we gaan als een gek. Zowel op zakelijk als op vriendschappelijk gebied. Kortom, we hebben plaats genomen in een rollercoaster! Maar dan ook echt. Qua fotografie gaan we echt lekker. Samen al veel opnames gemaakt en de aanvragen stromen binnen! Jeej!! De chemie tussen ons is bijna voelbaar en we gaan als een malle. Na weken van testen en uitproberen, denken en kijken we nog steeds op dezelfde manier. En mooier kun je het niet krijgen, wanneer je een zakelijke overeenkomst met elkaar aangaat.  En die zakelijke overeenkomst, die vindt vandaag plaats. Vanaf vanmiddag 13.50 uur is onze samenwerking officieel een feit.

Rollercoaster

Goed, het leven is als een rollercoaster. Sowieso. Maar die van ons nu helemaal! Zowel op vriendschappelijk als op zakelijk gebied kunnen dingen hard gaan, en dat gaan ze! Maar, we voelen ons er alle twee goed bij, daar hebben wij het gisteren nog uitgebreid met elkaar over gehad. Weten wij dit zeker? Dat wij dit gaan doen? Dat wij dit avontuur met elkaar aangaan? Beiden kwamen niet verder dan een volmondig ‘Ja’. Vertrouwen in de toekomst, vertrouwen in elkaar, vertrouwen in onze capaciteiten. Meer heb je niet nodig. En dus gaat het allemaal goed komen, en kijken wij met veel enthousiasme vooruit!

Vinden mensen ons een gek en onwaarschijnlijk span? Ja, waarschijnlijk wel. Maar weet je wat? Daar staan wij mijlen ver boven. Wij hebben lol, wij maken en doen leuke dingen, en wij zijn wij. Dat is zo, en dat blijft zo. Wat mensen er ook van vinden en/of denken.

Wil jij ook eens kennismaken met dit gekke duo? Dat kan hoor! En vrij eenvoudig ook. Vul ons contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Tot snel?

4 Antwoorden op “Rollercoaster – blogpost 144”

  1. Wat fijn te lezen dat het je zo goed gaat Mariëlle. Is je van harte gegund!

  2. Succes meiden doen wat je beide leuk vindt . Thats live. 🤣 🙏😉

  3. Jullie zijn een prachtig krachtig koppel en
    jullie hebben gemeen dat jullie elkaar
    inspireren, wat ongetwijfeld resultaat gaat opleveren.
    Succes Tamara en Mariëlle. liefs mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *