Oké, geen misère meer op deze plek. Want er is een samenwerking aangegaan, toch? Tussen Tamara en Mariëlle. En hoe kwam dat dan in vredesnaam tot stand? Nou, dat is een lang verhaal. We ‘kennen’ elkaar van een verjaardag van enkele jaren geleden (waarschijnlijk in 2010). Hooguit hebben wij elkaar één keer ontmoet. Misschien twee keer, maar we houden het beiden eerder op één.  Die keer dat wij elkaar gesproken hadden, was er wel al sprake van een soort klik. Alleen al het feit dat we beiden witte herders hadden, zorgde al voor genoeg gespreksstof. En daarnaast spraken wij uitgebreid over het blog dat Tamara bijhield over de toestand van het dochtertje van haar en haar echtgenoot Ray. Klik of niet, bij die ontmoeting bleef het.

En toen kwamen wij elkaar ineens weer tegen. Jaren later, namelijk in 2017, op 13 mei. Op een hele onverwachte plek, namelijk in The Beach in Aalsmeer, terwijl we allebei Alphenaren zijn.

Flink veel gedraai om elkaar heen. “Is ze het nu wel of niet?”. Na veel gedraai en getwijfel zijn we op elkaar afgestapt. Jawel, we waren het. Leuk gekletst met elkaar en gelijk ook maar ‘vriendjes’ geworden op Facebook. “Spreken we snel af?”.  “Ja, doen we”. Na die ontmoeting op 13 mei 2017, kwam het op maandag 29 januari 2018 eindelijk tot een afspraak. Na heel veel heen en weer geappt te hebben. Eigenlijk was de afspraak op vrijdag 26 januari, maar één van de twee (Mariëlle) had dat niet even scherp meer. Het werd dus maandag de 29ste. En dat was dat. De bedoeling van de afspraak was lunchen met elkaar. Mariëlle ging ‘s avonds rond 21.30 uur pas weer naar haar eigen huis.

Samenwerking

De klik was enorm. Niet normaal. Binnen een paar weken ontstond een vriendschap, die, naar wij beiden hopen, levensbestendig zal blijken. Dagelijks appen en bellen en elkaar nog steeds niet zat zijn. Het mooie is, wij delen een passie met elkaar: fotografie. Op een dag, toen wij elkaar aan de telefoon hadden, zei Tamara “Ik zie ons in de toekomst nog wel samen iets doen”. Mariëlle reageerde met: “Ik heb het bedrijfsplan al klaarliggen”.  Een samenwerking was geboren. Daarna kwam alles in een stroomversnelling terecht. Hoewel die stroomversnelling er eigenlijk al was, maar dan op het gebied van de vriendschap. Veel verschillen, veel overeenkomsten, elkaar aanvullend. We zijn een apart, maar mooi duo. De één altijd hartelijk en goedlachs, de ander met het charisma van een roestig hangslot (effe doorheen prikken). Maar het mooiste is nog wel, op zakelijk gebied dan, we hebben allebei hetzelfde ‘oog’. Wij denken beiden in beeld, en kijken op dezelfde manier. Dus los van de energie die wij als vriendinnen uitstralen, gaan wij op fotografisch gebied ook nog eens voor dezelfde kwaliteit. Mooier kunnen we het niet maken!

Onze energie ook eens ‘proeven’? Dat kan hoor! Klik door naar onze contactpagina en stel jouw vraag, of maak jouw belangstelling kenbaar. Ons en onze avonturen blijven volgen? Ook dat kan. Je hoeft alleen onze Facebookpagina #Scherpzinniger een like te geven om overal van op de hoogte te blijven.

Eén antwoord op “Samenwerking – blogpost 143”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *