Mijn laatste blog dateert alweer van 8 maart jongstleden. Hoogste tijd voor een vers exemplaar. Na de afgelopen twee jaar heel veel persoonlijke blogs te hebben geschreven, gaat het roer om. Geen persoonlijke misère meer, maar een ‘wij-verhaal’. Ik ga namelijk een nieuw avontuur aan. Dat wil zeggen, een nieuw avontuur is inmiddels al aangebroken.

Nieuw avontuur

Mensen die de Facebookpagina van #Scherpzinniger volgen, zijn inmiddels wel op de hoogte. “Mariëlle Wegman Fotografie’ houdt op met bestaan. In de plaats daarvan gaan we verder onder de naam #Scherpzinniger. Heb je het daar echt over ‘we’? Ja hoor, dat lees je goed. ‘Ik’ ga verder als ‘we’. Partner in crime is Tamara Borst. Hoe zij, én haar hele gezin, op mijn pad zijn gekomen is nog een verhaal apart. Leuk verhaal voor een volgend blog. In elk geval gaan Tamara en ik verder als fotografen-duo. We zijn nu een paar dagen/weken verder, en zaken nemen een enorme vlucht. Genoeg om over te bloggen. In elk geval kan ik vertellen dat ik heel erg veel zin heb in deze samenwerking, en dat ik er als persoon heel erg blij van word.

Maar goed, blogpost 142 is de laatste op persoonlijke titel. Vanaf nummer 143 nemen wij jullie/u mee op avontuur. Een nieuw avontuur, ons avontuur.

Ik heb hier 141 berichten lang gelachen en gejankt, en jullie waren daar allemaal deelgenoot van. Ik wil jullie dan ook allemaal hartelijk danken voor het lezen van mijn hersenspinsels en voor jullie geplaatste reacties. Nogmaals, ik blijf schrijven, alleen de insteek wordt anders. Ik ga een nieuw avontuur aan, en maak jullie daar allemaal heel graag deelgenoot van. Dus geen afscheid, maar een tot ziens op een nieuwe manier.

Dank jullie wel.

Mariëlle

3 Antwoorden op “Nieuw avontuur – blogpost 142”

  1. Ben benieuwd naar je nieuwe uitdaging samen met Tamara. Heb er goed gevoel en vertrouwen in dat jullie samenwerking vruchtbaar zal zijn op het gebied van tekst en fotografie. Wens jou en Tamara veel succes en ik begrijp dat er al afspraken zijn gemaakt voor een gezamenlijk “optreden”.

  2. Lieve Mariëlle..
    Wat ben je toch een kanjer… Samen gaan wij dit avontuur aan en zullen onze verhalen voortaan gaan delen…
    Samen staan we sterk..
    Dikke kus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *