Het hoort bij het eind van het jaar, denk ik, overpeinzingen. We nemen een soort tijd voor bezinning en kijken even terug naar wat is geweest, naar wat ooit was. Ik kan er kort over zijn. 2017 was dramatisch slecht voor mij, na een ook al niet al te best 2016 (verlies relatie, vader en baan, op volgorde van tijd). 2017 kenmerkte zich door de nasleep van de gebeurtenissen van 2016. Vooral op financieel gebied. Punt. Klaar. Uit. Af. Er is een hoop gebeurd, maar nu: vooruit kijken, schouders er weer onder. Maar ook: terugkijken naar de positieve dingen, want die waren er ook!

Overpeinzingen

Goed, de negatieve dingen zijn al even aangehaald. Dus daar ben ik dan al klaar mee. Mooier is het om even bij de positieve overpeinzingen stil te blijven staan. Nieuwe vriendschappen aangegaan. Zowel in real life als op sociale media. Is dat laatste het vermelden wel waard? Ja hoor, voor mij wel! Nieuwe baan met geweldige collega’s. Toch ook niet onbelangrijk. Een (veel) beter salaris dan bij dat verrekte ActiVite. Mijn nichtje Nicky colours my life. En daar heb ik ook alles mee gezegd. Een heerlijkheid, dat kind. Sinds kort ‘zit’ ze op whats app, dus nog meer contact, wat alleen maar leuk is.

 

Zakelijk

Goed, dit jaar heb ik vijf facturen verstuurd. Dat houdt in dat ik slechts vijf betaalde klussen heb gehad. Dat is nog niet eens een klus per twee maanden. Het was er het jaar niet voor. Wist ik. Geen energie aanwezig om mij op de juiste manier te profileren, te verkopen. Gaat veranderen. Dat weet ik ook. Ik schrijf lekker, en fotografie gaat ook best lekker. Vandaag weer een dagje in de fotostudio doorgebracht. De foto’s die dit bericht opleuken zijn daar het resultaat van. Niet verkeerd, toch?

De foto’s: op de uitgelichte afbeelding: mijn nieuwe moppie en ik. HAHAHA. Echt niet. Dus… Zij was het model van vandaag. Na afloop van de dag nog allemaal even met model Anibor op de foto. En hier was ik aan de beurt. Niets meer of minder. Maar omdat ik zelf zelden op de foto sta, was ik er zeer blij mee. De andere twee foto’s: hetzelfde model. Verschillende belichtingen, verschillende bewerkingen. Voor meer resultaten: neem eens een kijkje op deze pagina.

Eén antwoord op “Overpeinzingen – blogpost 133”

  1. Weer een mooie positive blog waarin je verslag doet van alles wat erop je dagelijkse pad terecht komt. Op naar 2018. Mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *