De laatste van dit jaar. Blogpost 134. In februari dit jaar begonnen met bloggen, en er 134 weten op te hoesten. Gisteravond deelde ik al een hele kleine terugblik. Vanavond deel ik een vooruitblik. Ofzo. Want, deze meid moet aan de bak! Niet een beetje, maar stevig aan de bak!

 

Goede voornemens

Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen: daar doe ik niet aan. Allemaal flauwekul, om per 1 januari ergens mee te starten of juist te stoppen. Roken, drinken, sporten, eten. Dat kennen we inmiddels wel. Doe ik dus niet aan mee. Ik ga door met alles dat slecht voor mij is. Maakt mij tot wat ik ben, IK. Dan maar wat eerder de kist in. Maar er gaan en moeten wel wat dingen veranderen. Maar dat heeft, HAHAHA, niets met goede voornemens te maken. Dus. Maar wat moet of gaat er dan veranderen?  Nou, gezien mijn voorgeschiedenis van de afgelopen twee jaren, moet er vooral geld bij.  Er gaan telecom-abonnementen  omgezet worden naar goedkopere providers. Scheelt bijna € 100 per maand. De box in Kudel moet leeg. Scheelt ook weer € 50 per maand. Maar, zoals gezegd, er moet meer bij! Dat betekent meer profilering als het gaat om teksten en fotografie. Niet alleen via Facebook en andere sociale media. Ik moet gewoon keiharde commerciële reclame voor mijzelf gaan maken. Niet alleen maar vanwege geld, maar gewoon, omdat ik het waard ben.

 

2018

2018 moet mijn jaar worden. Moet. Lukt het niet, dan geloof ik er voor altijd niet meer in. Meer reclame, meer foto’s, meer teksten (onder andere op AalsmeerVandaag), meer opdrachten. Menson, ik weet echt wel wat ik doe, en ben er ook verrekte goed in! Maar daar moet de rest van de wereld ook nog even achter komen. De afgelopen weken waren weer minder fijn. Poes dood, auto kapot. Financiële shit dus. Maar goed, 2018 wordt van mij. Niet omdat het kan, maar omdat het MOET! Klaar, duidelijk. Capice?

2 Antwoorden op “Aan de bak – blogpost 134”

  1. Heel goede voornemens voor 2018. Je bent heel goed op weg vind ik. Plannen genoeg en zo hoort het ook. Mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *