Wat een week. Gauw vergeten. Alsjeblieft. Er was werkelijk waar geen zak aan. Waarom niet? Nou, ik noem even een paar dingetjes: er ging een poesje dood (Belle, RIP, maar acht jaar oud mogen worden); autopech (veer linker voorwiel afgebroken), dus tuut staat in de garage, gelijk ook maar APK, want die had vorige week al gedaan moeten zijn (centenkwestie, uiteraard); een veel te lelijke mail verstuurd (spijt en vreselijk van slag); centjes zijn weer op (vorige week dus al, eigenlijk). Kortom, ik had het deze week even wat minder naar mijn zin. Ja, het stukje heet Stuivers, maar die komen later pas aan bod.

 

Stuivers
…?

Lol

De lol die ik heb, geloof het of niet, heb ik momenteel vooral op mijn werk. Aanstaande vrijdag gaan we op kosten van de Baas uit eten met het hele team.Voor de gein werd mij gezegd dat ik een speech moest houden. Nou, beware leuke collega’s van mij, die speech, die komt er! Soort van…. Ik zal vrijdag de boel eens lekker gaan opschudden… Hoe? Geen idee! Maar die speech komt er dus gewoon.

 

Stuivers

Om de boel hier toch nog een beetje leuk af te sluiten. Ik ben op zoek naar stuivers. Je weet wel, die muntjes van vijf eurocent. Ik heb er heel veel nodig. Heeeeeeeeel veel. Waarom? Omdat ik er de vloer van mijn halletje mee wil beplakken. Dus, hebbie stuivers over? Denk aan mij. Woon je in Aalsmeer? Dan kun je ze kwijt in de brievenbuis van Catharina Amalialaan nummer 14. Woon je in Alphen? De brievenbus van Vliestroom 68 in Alphen aan den Rijn is redelijk gewillig. Wat krijg je ervoor terug? Niets. Ben ik te arm voor. Dus geen ruiltjes of andere deals, gewoon gifts. Het enige dat je ervoor terugkrijgt, ooit, zijn foto’s van de vloer van mijn halletje als het klaar is. Doei!

 

Op de foto’s: de uitgelichte afbeelding, die joekel bovenaan is Esmée, fantastische naam voor een hond! Afgelopen week had ik een fotoshoot met o.a. haar. Geweldig beest. Inzetfoto: een oudje, vanuit de radiostudio.  

 

2 Antwoorden op “Stuivers – blogpost 132”

  1. Mooie foto! Wij krijgen, als het goed is een pup erbij. Ik weet je te vinden voor een fotoshoot. Ik vind het zwart/wit mooi maar heb dan ook twee zwarte honden. Dat wordt waarschijnlijk een soort van; “Waar is Wally?”

  2. Ondanks ik heel zenuwachtig was vond ik het gezellig en zijn er mooie foto.s gemaakt van onze vier honden zitten met smart te af te wachten haha . Hebben met de camera mee mogen kijken en zitten hele mooie kiekjes bij .
    Onze esmee die je geplaatst heb super gaaf geworden . Meneer hoopje hopeloos maar toch wel lief was aardig aanwezig en was ook niet rustig te krijgen . Maar ik was zelf ook niet rustig zal wel door mij komen ozzy de bull terrier . Helaas was senna te bang maar en kleine tyson hahah .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *