SAM-app

Vanmiddag had ik een leuke afspraak, namelijk met Fleur van der Horn. Fleur is co-founder van de SAM-app. De wat-app? De SAM-app. Hier lees je er meer over, maar in het kort betreft het een app die jou kan helpen bij persoonlijke ontwikkeling op verschillende gebieden.

Een paar maanden geleden meldde ik mij aan als tester van de app. Een kennismakingsgesprek met Fleur volgde rap na mijn aanmelding. Samen een lange vragenlijst doorgeworsteld, vragen met betrekking tot de app en zijn toekomstige gebruikersfuncties. Aan het eind van het gesprek kregen we het ineens over bloggen, iets wat ik nu natuurlijk alweer een tijdje doe. Ik maakte kenbaar dat ik best wel eens voor SAM (of Stichting Achtzaam) zou willen schrijven. Ik hou er van, dus waarom niet!?

 

Bloggen voor SAM

Een paar weken geleden, tussen alle testfases door, stuurde ik Fleur een mailtje waarin ik nogmaals aanhaalde best voor haar te willen schrijven. Ik kreeg snel een mailtje terug: ‘Ik kom erop terug’. Dat was gelijk al de volgende dag. Ja, zij zou het fijn vinden een extra blogger erbij te hebben. Opnieuw hebben we een afspraak gemaakt, bij haar thuis in Uithoorn. En die afspraak vond vanmiddag dus plaats. Kopje thee, aan de grote eettafel, brokken chocolade met zeezout en caramel…

Onderwerp van gesprek? Bloggen voor de SAM-app. We gaan het gewoon doen! De testfase van de app is voorbij, en vanaf 1 december zal ‘ie te downloaden zijn. Vanaf die datum, 1 december, zal ik wekelijks een blog schrijven over de app. Geen reclamestukjes, maar eerder ervaringsverhalen die naar een functionaliteit van de app toe werken.

Eerst ga ik aan de slag als ghostwriter, later wanneer eventueel een aanpassing aan de website heeft plaatsgevonden (is een onepager zonder blogsectie), zal ik onder mijn eigen naam schrijven. Ik heb hier onwijs veel zin in! En houd de app in de gaten, want die is echt supergaaf! Doei!

Eén antwoord op “SAM-app – blogpost 126”

  1. Mooie nieuwe uitdaging die geheel bij je past en ook een zinvolle .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *