Deaud Knijn
Opgehangen Knijn

Oké, ik heb dus sinds 1 oktober een nieuwe baan. Ik werk er nu bijna twee maanden en ben nog even ‘die nieuwe’. Haring is er niets bij! Nieuwe dan, hè? Maar goed, zoals dat tegenwoordig wel bijna overal het geval is, heeft elke werkplek wel een eigen ‘whats-app-groep’. Zo ook de afdeling waar ik werk. Hoewel ik ook bezig ben met een ‘geheime Facebook-groep’. Maar dat komt nog niet erg van de grond omdat ik niet alle collega’s op Facebook ‘heb’. Ik kan ze dus niet uitnodigen voor de groep. Maar dat allemaal even terzijde. We gaan het hier even hebben over deaud Knijn.

 

Deaud Knijn

Gebakken Knijn

Op de afdeling bevindt zich ergens een knuffelkonijn. Eigendom van een bewoonster, maar ondertussen wordt het knuffelkonijn, omgedoopt tot Knijn, flink mishandeld. Door mij. Niet omdat ik zo’n hekel heb aan knuffelkonijnen, maar omdat ik vind dat er meer gelachen mag worden in de whats-app-groep. Er mag ook meer gelachen worden op de afdeling. Nou goed. Een paar weken geleden troffen collega’s Knijn aan in een bijzondere positie. Hij hing aan het bedhek van het ledikant van de eigenaresse van Knijn. ‘Cliffhanger’ stond er bij de foto in kwestie. En juist dat triggerde mij. Op weliswaar een vrij lugubere wijze, want bijna elke dag laat ik Knijn op een andere manier een beetje deaud gaan. Als in: dood.

 

Wasmachine

In de wasmachine verdronken Knijn

Maar dat Knijn en zijn lot heel erg veel lol geven, gaf de foto van gisteren wel weer aan. Of eigenlijk: the making off! Knijn zou dit keer omkomen doordat ‘ie in de wasmachine terecht was gekomen, die lekker even een wasje ging draaien. Met de camera in de aanslag, en Knijn met plakband aan het deurtje van de wasmachine vast getaped, kreeg hij een enorme golf water over zich heen. Het  moment was meer dan fantastisch te noemen! Hoewel DE foto niet is gemaakt, lagen vier collega’s gierend van de lach op de grond. Niveau slappe lach. Heerlijk!

Ondertussen worden de belevenissen van Knijn gevat in een heuse fotoserie. Tuurlijk gaan ze allemaal over deaud Knijn, maar de bedoeling is vooral om het leuk te hebben met elkaar, om iets te hebben waar we om kunnen lachen. Doei!

4 Antwoorden op “Deaud Knijn – blogpost 127”

  1. Prachtige story. Inderdaad om heel erg veel plezier te hebben op de afdeling. Zie het voor mijn ogen gebeuren .een dag niet gelachen is niet geleefd. Waarvan akte!!

  2. Haha geweldig! Hoe zo een verhaal toch zijn “eigen” leven gaat lijden he (enigzins wel met knijn te doen!😂) Maar te lachwekkend wat je allemaal verzint😅 je brengt idd veel lach”momenten” op de afdeling Mariel! keep up the good work☝️🏼👍🏼 dat je maar lang mijn “lachwekkende” collega mag blijven wuhahah😉💋

  3. Het was echt hilarisch!! De wasmachine deed zo dramatisch mee in het spel….het water kwam precies op knijn zijn hoofd!!!heerlijk gelachen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *