Feestboek
Uw Aspergert, tot uw dienst!

Niet zozeer op Feestboek, maar vooral in mijn blogs ben ik erg openhartig over de situaties waarin ik mij bevind en over de grenzen van mijn kunnen waar ik tegenaan loop. Beetje naïef dus om te denken dat ik zaken als Asperger onder de pet kan houden. Na zes weken dienstverband bij Amstelring, en dus zes weken lang al nieuwe collega’s, zijn er steeds meer die mij een vriendschapsverzoek sturen. Allemaal eerst even de kat uit de boom kijken, maar langzaam komt de stroom nu op gang. Eenmaal bevriend op Feestboek, is het elkaar uitchecken een piece of cake. Overigens ben ik makkelijk ‘uit te lezen’, met een open account.

Moet ik daarmee zitten? Ja en nee. Het ligt eraan in welke volgorde zaken hebben plaatsgevonden. Mij eerst hebben ontmoet en daarna Feestboek uitgecheckt en er dus achter gekomen dat ik ‘zooooo speciaaaaal’ ben?   Of juist andersom, waardoor de verwachtingen totaal anders liggen. “Oh, het valt best wel mee…” Word ik langs de Rainman-meetlat gelegd, of krijg ik als individu een eerlijke kans? Uiteraard hoop ik op het laatste. Overigens geldt bovenstaande niet alleen voor mijn nieuwe collega’s, maar voor iedereen die ik ken.

 

Feestboek

Feestboek, of uiteraard Facebook, is leuk. Of, kan ik beter zeggen, ik vind het leuk. Echt iets voor mij. Druk interactief bezig zijn zonder daadwerkelijk mensen te ontmoeten. Sociaal zonder sociaal te zijn. Feestboek, de wereld van doen-alsof. Eén grote schijnvertoning. Vaak. Niet altijd. Er gebeuren ook heel erg mooie dingen op het www.  Daarover gesproken.  Ik kén Facebook ook echt. Weet hoe het zit met algoritmes. Het beheren van een zakelijke Facebookpagina is een kunst apart. Wees en blijf zichtbaar. Ik geef hier geen geheimen prijs, maar… Ik ben jouw persoon als het gaat om het bijhouden en beheren van jouw zakelijke pagina. Ja! Inderdaad! Naast een stukje reflectie, plak ik er ook maar een stukje reclame aan vast. En waarom ook niet.

 

Rent an asperger
Rent an Asperger and have more fun!

Contact

Heb je het idee dat ik op het gebied van sociale media iets voor jou kan betekenen? Mooi, dat denk ik namelijk ook! Nee, dat weet ik wel zeker. Verkoop je iets, promoot je iets of lever je een dienst en wil je jouw positie in de markt versterken? Neem dan contact met mij op via mijn contactpagina. Succes gegarandeerd! Klets ik uit mijn nek? Nee hoor. Ik beheer meerdere zakelijk pagina’s. De topper heeft bijna 7000 volgers. Niet slecht, toch? Wil je wat meer weten over de tarieven? Prima, die vind je hier. Peanuts vergeleken bij wat het jou oplevert…. En dát voor een Asperger…. Doei!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *