Zo, hoogste tijd voor ‘even bijkletsen’. Wat een drukke dagen heb ik weer achter de rug. Gelukkig met vooral leuke dingen. Uitgezonderd werk. Dat was absoluut niet leuk. Nu heb ik best leuk werk, maar aan dagdiensten heb ik een broertje dood. Ik heb er net drie achter de rug, en zie er weer drie tegemoet.  Ik weet het nu zeker, en uiteraard wist ik dit al, maar ik ben er niet op gebouwd om al om 04.30 uur op te staan.

Niet goed….

Om goede wil te tonen staat de wekker dus daadwerkelijk afgesteld om om 04.30 uur zijn werk te doen: mij proberen wakker te maken. Dag 1: 04.30 wakker. Zowaar. En gelijk opgestaan. Dag 2, het wordt al minder: 04.52 opgestaan. Het is nog te doen. Dag 3 (gisteren): 05.53 opgestaan. Om 06.10 uur moet ik uiterlijk in de auto zitten…. Zeventien hele minuten voor douchen, drie kopjes thee, tasje klaarmaken en Oscar uitlaten… Dat werd prioriteiten stellen. Geen thee, geen brood mee, niet douchen maar heel veel deo ter ‘camouflage’ en wél een rondje met Oscar. Hij kan er tenslotte ook niets aan doen dat baasje geen ochtendmens is. En verdomd, ik was nog op tijd in Amstelveen ook. De thee dronk ik op mijn werk. Eén bakkie om mee op gang te komen. Niet te doen….

 

Even bijkletsen
De verkochte foto

Foto verkocht

Tussen de verpleegkundige bedrijven door heb ik ook nog een foto verkocht! Daar ben ik dan weer zo ongelooflijk blij mee, niet normaal. Niet in de laatste plaats omdat het de afgelopen twee maanden door omstandigheden erg krap was, qua financiën. Heel erg krap, en daar laat ik het bij. De verkochte foto is dan ook wel weer een pareltje, al zeg ik het zelf. Ik hoop dat ik de klant blij heb gemaakt met het toesturen van meerdere versies, qua kleurgebruik. Kleur, zwart-wit en in sepia.Ik probeer er altijd iets extra’s aan mee te geven.

 

Even bijkletsen

 

Even bijkletsen deed ik ook bij de reünie van de scouting. Vijf jaar geleden vond de eerste reünie plaats, en afgelopen zaterdag dus de tweede. Het zat niet echt in de planning, maar ik nam toch maar mijn camera mee. Gisteravond plaatste ik de foto’s in een speciale ‘afdeling’ van mijn portfolio. De bezoekersaantallen van de website vlogen door het plafond. En als ik de statistieken moet geloven, steeg de pagina met de foto’s naar plek vier in de top 10.

Een volgende keer kletsen we weer even lekker bij. Voor nu ben ik er weer even klaar mee. Hoewel ik nog veel meer kan vertellen, is het voor nu wel goed zo. Volgende keer volgen weer andere ‘avonturen’. Doei! Op de foto’s: uitgelichte afbeelding: baby-voetjes. Doe ik ook! Bovenste in de tekst: ik sta zo’n beetje deaud te gaan in de lift. Om 06.10 uur…. De onderste in de tekst: de verkochte foto, waar ik erg trots op ben.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *