Fototentoonstelling

Potverdorie, wordt mij daar toch ineens een expositie in de schoot geworpen! Vanmorgen ontving ik een mailtje van de bekende Aalsmeerse makelaar, Karin Eveleens.

“Hi Mariëlle, zoals je misschien weet heb ik bij mij op kantoor (Eveleens Makelaars, Punterstraat/-Praamplein) elke drie maanden een nieuwe expositie. Misschien is het, om meer bekendheid te geven aan je fotowerk, een goed idee om een keer bij mij te exposeren? Loop een keer binnen. Op woensdag, donderdag en vrijdag is Jessica op kantoor, ik zal haar informeren. Ik loop zelf de hele dag in en uit.”

Het was dat ik moest werken vanmiddag/vanavond, maar anders was ik gelijk naar Aalsmeer gesjeest! Dat snapt u toch zeker wel.

En inderdaad, ik ben op de hoogte van de exposities in haar kantoor. Niet alleen die van AalsmeerPhoto, tijdens bijvoorbeeld de Kunstroute Aalsmeer, maar ook die van andere gerenommeerde kunstenaars. Namen als Michael Glanz en Judith de Bats gingen mij daarin voor.

 

expositie
De Aalsmeerse watertoren, maar dan net even anders

Druk

Ik ga het er nog druk mee krijgen, met exposeren. Gedurende de gehele maand september zal fotowerk van mijn hand, of camera zo u wil, te zien zijn in Zorgcentrum Aelsmeer. dat wordt werk dat is afgestemd op de daar verblijvende doelgroep. Voornamelijk foto’s die iets te maken hebben met het historische Aalsmeer. Opnames van de Historische Tuin en van een projectje genaamd ‘oud in nieuw’. het zullen vooral de bewoners en bezoekers zijn die het werk gaan aanschouwen. Niets mis mee, uiteraard, en ik ben er ook heel erg blij mee dat ik mijn werk daar voor een maand mag ophangen.

Een uitnodiging om te exposeren bij makelaarskantoor Eveleens is toch net iets van een ander kaliber, wat mij betreft. Ik voel mij werkelijk vereerd. Mogelijk heeft mijn vorige blog hier iets mee van doen, gezien de inhoud van de mail. Maar als mijn werk echt bagger zou zijn, zou Karin hier toch niet aan beginnen, houd ik mijzelf maar voor. Kortom, ik ben hier erg blij mee en ben al druk aan het nadenken over het soort werk dat ik daar zou willen ophangen. Architectuur (best wel passend bij een makelaarskantoor), of toch straatfotografie of toch nog weer ander werk? Ik ga er van uit dat ik nog even heb om daar een besluit over te nemen. Doei!

Eén antwoord op “Expositie – blogpost 92”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *