Oké, ik heb gesolliciteerd. Op een voor mij bekende plek, heb er immers 13 jaar gewerkt. Ooit. Nieuwe baan, nieuwe richting? Nee, niet als het aan mij ligt. Wel een nieuwe baan. Dat moet. De huidige werkgever heeft mij er immers uitgeknikkerd. Maar die nieuwe richting zie ik toch niet zo zitten. De ene vaste-lasten-baan verruil ik voor een andere, het schrijf- en fotowerk blijft. Hoewel ik daar wel weer even meer aandacht aan moet geven.  Veel meer aandacht, want momenteel durf ik mijn boekhouder de kwartaalcijfers niet eens te mailen. Geen inkomsten gehad, dus. Slechts uitgaven.

 

Nieuwe baan, nieuwe richting?
Uw fotograaf. Boelkloedig maar best vriendelijk. En kundig!

Nieuwe baan, nieuwe richting?

Nee dus. maar ik moet er wel weer even meer de spreekwoordelijke schouders onder gaan zetten. Meer fotomateriaal laten zien. Mijn kunnen exposeren op Facebook, Instagram, Twitter. Laten zien dat het de moeite loont een fotograaf in te huren, in plaats van Jan en alleman met mobieltjes te laten klooien. Dat is het namelijk toch ‘net niet’.

Misschien ga ik wel gratis fotosessies weggeven. Alleen om mijn portfolio uit te breiden en mijn kunnen te tonen. Dat mensen zeggen: “Jee, dat wil ik ook!” Daar ga ik dus eens serieus over nadenken. Mensen die dit lezen en denken ‘hé, dat wil ik wel’, laat gerust een reactie achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Nieuwe baan, nieuwe richting? Nee dus. Ik zei het al. Momenteel is het allemaal maar povertjes, maar over tien jaar heb ik een mega-studio in hartje Amsterdam. In de basement van mijn pandje aan één van de oude grachten in de binnenstad. Lekker blijven dromen dus! Doei!

Eén antwoord op “Nieuwe baan, nieuwe richting? – blogpost 91”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *