Zojuist heb ik mijn eerste vlogje (1.4) via Facebook met de wereld gedeeld. Al heel lang speel ik met de gedachte om filmpjes te maken, en vandaag kwam het er dan eindelijk van: vloggen. Met een niets-zeggend filmpje over slap oud vel. Een volgende zal ergens over gaan. Of niet, zolang ik er maar lol in heb!

 

Vloggen
Definitieve logo

Betaald kanaal

Waar ik, denk ik, driekwart jaar geleden mee bezig ben geweest was het opzetten van een betaald Youtube-kanaal. Gelukt? Nee, niet bepaald. Oh, ik heb wel een Youtube-kanaal hoor, daar niet van. Maar ik wil er zo graag  een betaald kanaal van maken. Liever zelfs een heel nieuw kanaal, onder de naam ‘#Scherpzinniger’. Maarrrr, denk je dat je een hit wordt, en dat je er geld mee kunt gaan verdienen? Nou, nee, dat nu toch ook weer niet. Maar aan de andere kant weet je maar nooit hoe een koe een haas vangt!

 

Treitervlogger

Welke kant het ook op gaat met dat vloggen, één ding staat als een huis: ik zal mij nooit, maar dan ook echt nooit verlagen tot het niveau van bijvoorbeeld de bekende Zaanse treitervlogger(s). Nee, mijn vlogjes zullen gaan over alledaagse dingen, maar ook over schrijfwerk en fotografie. Met hier en daar een kijkje in een Asperger-brein. Hoewel dat laatste eigenlijk altijd als een rode draad overal doorheen loopt. Simpelweg omdat ik het héb! Maar dan moet je wel oog hebben voor de trekjes. Het einddoel is om mijzelf bedrijfsmatig meer en beter te laten zien. Bloggen is leuk, en daar stop ik ook niet meer mee. Maar ik denk dat ik door te vloggen een groter bereik kan creëren.

Maar goed, filmpjes maken dus. Ik heb er helemaal zin in. Ik zie net op Facebook dat mijn eerste vlog dertig keer is bekeken, tot nu toe. Geen idee of dat weinig, middelmatig of veel is, maar het begin is er! Doei!

Helaas overschrijdt het filmpje het hier maximaal toegestane aantal Mb’s, dus ik plaats hier een linkje naar mijn (onbetaalde) Youtube-kanaal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *