Vandaag voelde ik mij trots en rijk. Zonde om te gaan werken. Maar ja, de-baas-die-mij-niet-wil had graag dat ik nog net voor het weekend dat avonddienstje nog even kwam doen. En als ‘waardeloze’ (ontslag doet iets met je) en onterecht loyale verpleegkundige doe je dat gewoon. Dat cynisme zal ik in een ander blog nog wel eens uitgebreid toelichten.

Trots en rijk

Maar vandaag voelde ik mij dus trots en rijk. Hoewel dat laatste gevoel maar van korte duur zal zijn. Vanmorgen heeft het de belastingdienst namelijk behaagd mij mijn centjes van 2016 te gunnen. En dus overgemaakt. Jeey! Blijdschap en rijkdom van korte duur, want er hijgen flink wat schuldeisers in mijn nek. De blijdschap zal wat langer blijven hangen daar ik al die schuldeisers nu tegemoet kan en zal komen.

Maar dan, die trots. Waar heeft dat dan mee te maken. Simpel. AalsmeerVandaag beleefde een TOP-dag! Zowel op de website als op de sociale media ging AV als een jekko! Omdat ik deel mag uitmaken van die ‘club’ beleefde ik vandaag een gevoel van trots, al dan niet gepast.

 

Trots en rijk
Aalsmeer, what else?

Weekend

Dit weekend ga ik, denk en hoop ik, ook twee topdagen meemaken. Morgen is DE dag van de Aalsmeerse Junior Pramenrace. Ik ga mee op de boot van Radio Aalsmeer en ga vooral heel erg veel foto’s maken. Voor AalsmeerVandaag, maar ook voor de Facebookpagina van Radio Aalsmeer. Dan maak ik een album aan waarin mensen getagd kunnen worden. Levert vaak weer nieuwe likes op. En dat is weer goed voor de radio en de PR.

Zondag zenden we het programma Weekend Magazine live uit vanuit de watertoren. Ook vrij uniek. Vooralsnog heb ik geen idee of ik hier concreet ook aan mee ga werken, maar op de achtergrond ben ik er in elk geval zeer bij betrokken geweest. Hoop geregel, beetje gedoe. Maar uiteindelijk komt het doorgaans altijd goed, en komt er een uitzending die staat als een huis! En wanneer ik toch niet daadwerkelijk betrokken zal zijn bij de uitzending, heb ik nog zat andere dingen te doen. Doei!

2 Antwoorden op “Trots en rijk – blogpost 79”

  1. Fijn dat je weer een beetje ‘lucht’ hebt financieel. Nu genieten van het weekend! Dubbel en Dwars X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *