Vandaag vierde Aalsmeer een feestje op het water, en wat voor één. Vandaag vond Junior Pramenrace 2017 plaats. Alles klopte: het weer, de mensen, het thema (‘Later als ik groot ben…’). Alles. Voor mij, en samen met mij voor nog een aantal andere mensen, was het dubbel feest: Radio Aalsmeer zond namelijk live uit vanaf een boot! De techniek staat inmiddels voor niets, op dit gebied, en het was weer geweldig!

 

Feestje op het water
Ja, ik was er ook bij!

Genieten, maar ook flink aan de bak

Het was weer genieten geblazen. Het voelde weer een klein beetje als de ‘Grote-mensen-Pramenrace’ van vorig jaar toen ik ook al mee was op de Radio Aalsmeer-boot. Maar buiten het genieten, moest (wilde) ik ook flink aan de bak. Foto’s maken. Heel veel foto’s maken. En dat deed ik. Er rolden zo’n 450 foto’s uit mijn camera. De meesten staan inmiddels gepubliceerd in een album op de Facebookpagina van Radio Aalsmeer. Nog geen like aan onze pagina gegeven? Gewoon even doen. Wanneer Aalsmeer je aan het hart gaat, uiteraard. Anders slaat het nergens op, eerlijk gezegd.

Filmpje (nabeschouwing) is inmiddels ook opgenomen en staat op YouTube. Die kun je hier bekijken.

Hierna moet ik nog een selectie maken voor AalsmeerVandaag en er een stukje over schrijven. Gezien de tijd, zal dat wel morgen worden. Geeft niets, voor alles een tijd. Momenteel ben ik verbrand, rozig en flink brak van een middag op het water. Maar genoten heb ik, en daar gaat het maar om!

 

Camera

Gesproken over mijn camera. Die begint zo zoetjes aan, aan het eind van zijn aantal ‘clicks’ te komen. Wanneer de camera/sensor ermee op houdt, is dat voor mij geen tegenvaller, maar een regelrechte ramp! Ik overweeg een crowdfunding. Kans van slagen? Het blijft immers bedelen, iets waar ik best moeite mee heb. Maar voor een vervangende camera  heb ik niet bepaald budget… Ik ga er verder over nadenken, denk ik… Doei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *