Ja, ik ga weer even een stukje reclame maken, hoor! Wist je al dat ik een sociale media-kanon ben? Geloof het of niet, het is echt zo. Persoonlijk scoor ik niet al te best op de sociale media. Op Twitter schommelt het aantal volgers nog wel eens, maar met gemiddeld 190 ‘vrienden’ is mijn account redelijk stabiel te noemen. Facebook, daar heb ik ‘maar liefst’ 267 vrienden. Het hadden er meer kunnen zijn, wanneer ik ook op alle vunzige en dubieuze vriendschapsverzoeken was ingegaan. Zakelijk gezien doe ik het een stuk beter!

 

Sociale media-kanon
Ik snap facebook

De cijfers

Ik beheer (al dan niet als mede-beheerder) een aantal Facebookaccounts, anders dan mijn persoonlijke. Allen zijn nog steeds groeiende. Ik zal eens wat cijfers ophoesten:

  • Zorggerelateerd: 5790 likers
  • Plaatselijk mediabedrijf: 628 likers
  • Plaatselijk mediabedrijf: 133 likers
  • Plaatselijk goed doel: 330 likers
  • Plaatselijke stichting: 345 likers
  • Plaatselijk bedrijf: 202 likers

Veelgehoorde klachten over het beheer van zakelijke Facebookaccounts hebben betrekking op het bereik van geplaatste berichten. Want laten we heel eerlijk zijn, veel bedrijven willen targets halen, verkoop stimuleren, klanten trekken én behouden. Om dat efficiënt te kunnen doen, moet je weten hoe Facebook werkt. Ik weet dat. Wat komt wel en wat niet in iemands timeline terecht? En waarom wel of niet? Weet ik ook. Uiteraard ga ik het geheim van de smid hier niet blootleggen, dan ben ik een dief. Van mijn eigen portemonnee, nota bene!

 

Sociale media-kanon

Staar je nu niet helemaal blind op de cijfers. De ene Facebookpagina bestaat al wat langer dan de andere, waardoor de cijfers eigenlijk een vertekend beeld geven. Feit is echter, dat ze allemaal nog steeds groeien, hun bereik wordt steeds groter, waardoor ze dichter bij hun doelstellingen komen.

Ik ‘doe’ dus aan het beheer van sociale media-kanalen, als sociale media-kanon. Wanneer u uw zakelijk Facebookaccount aan mij toevertrouwt, garandeer ik u meer ‘likers’, meer klanten en meer omzet. Dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Een tarief dat zichzelf terugverdient. U vindt mijn tarieven en de mogelijkheden hier. U twijfelt, en vindt dat allemaal wel lekker loopt? Tja, dat kan. Over het algemeen zeg ik altijd ‘bij twijfel niet inhalen’. In dit geval zeg ik: “Bij twijfel, gewoon even contact met mij opnemen”. Dat kunt u het makkelijkst doen via mijn contactpagina.

 

Totaalpakket, heel scherpzinnig!

Totaalpakket

Bij sociale media horen beelduitingen, zoals foto’s en video. Beiden kan ik voor u verzorgen! Hoe mooi is dat! Niks geen foto’s van een stock-website. Gewoon je eigen database met foto’s die met regelmaat gebruikt kunnen worden op sociale media, maar ook op jouw zakelijke website. Het zorgt voor een stukje herkenbaarheid, en draagt bij aan jouw huisstijl. Dat laatste kan ik overigens ook verzorgen.  Naast fotograaf, tekstvaardig, sociale media-kanon ben ik ook nog eens graficus. Alles in huis dus voor een goede en solide campagne. Nogmaals, neem contact met mij op voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *