Jawel hoor, deze dag gaat de boeken in als een topdag! Schreef ik gisteravond nog over de weggeëbde teleurstelling over mijn-toch-maar-niet-deelname aan de amateurtentoonstelling IkToon, vandaag zag alles er alweer anders uit.

Topdag
Gevulde etalage van Het Boekhuis

Van “Computer Solutions” naar “Het Boekhuis”

Vannacht schreef ik nog een mailtje naar de organisatie-mevrouw van IkToon. En vanmorgen lag er een supermailtje in mijn mailbox: die lui van de computerzaak waren op vakantie, maar ik mocht mijn werk komen ophangen (dan wel neerzetten) in een etalage van boekwinkel “Het Boekhuis”. Véél betere plek. Mijn geplande schema omgegooid (poetsdag…) en met moeders om een uur of vijf vanmiddag afgesproken om de boel neer te zetten. Dat viel nog niet eens mee. Zeven werken had ik meegebracht en die wilde ik uiteraard alle zeven in die etalage hebben! Veel schuifwerk, naar buiten lopen om te bekijken, weer schuiven en verplaatsen, en weer naar buiten. Net zolang tot het naar het zin was. Een paar fotootjes gemaakt van de gevulde etalage en hop weer naar huis.

 

Sociale media

Thuis aangekomen heb ik, terwijl ik nog in de auto zat, wat foto’s gedeeld op Facebook en Twitter. Nog vóór ik goed en wel weer in mijn huiskamer stond, waren de eerste ‘likes’ al binnengestroomd. En dat duurt nog steeds voort, de teller staat nu op 47 51, en dat is veel voor mijn doen.  Ook van mensen waarmee ik zelf helemaal geen Facebook-connectie heb. Leuk hè?

Dan tenslotte, als klap op de vuurpijl: één van de getoonde werken is al verkocht! Hoe vind je die! Dat was wel het laatste wat ik had verwacht. Topdag dus. Wauw, ik ben er stil van… Ingrid, je zal nog eventjes geduld moeten hebben (maandje), maar daarna: veel plezier met je aankoop, ik hoop dat ‘ie een mooi plekje krijgt! En voor nu: Doei!

Uitgelichte afbeelding: moeders en ik (‘Wegman & Wegman’) voor de met mijn werk gevulde etalage van Het Boekhuis. Trots als een pauw! De afbeelding in de tekst laat uiteraard hetzelfde zien, maar dan zonder mijn moeder en ik erop. Het verkochte werk is die kleine met roze en rood.

6 Antwoorden op “Topdag – blogpost 69”

  1. Wat gaaf! Al 1 verkocht!!! Ik loop van de week nog wel ff langs etalage.. x

  2. Was leuk om samen de etalage in te richten.
    Ook ik ben trots op je deelname aan IkToon.

  3. I simply couldn’t leave your site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your visitors?
    Is going to be again continuously to investigate cross-check new posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *