Ja, ik ben er weer. Mijn laatste blog (over honden in hete auto’s enzo, zéér slecht gelezen overigens) is alweer van enkele dagen terug, dus hoog tijd voor een nieuwe uitspatting op deze plek. Met vijf avonddiensten in de benen (met die hitte), lagen mijn prioriteiten eventjes elders. Momenteel heb ik echter zes vrije dagen in het verschiet, dus ik zal wel weer wat vaker van mij laten horen! Alsof jullie daar op zitten te wachten. Maar goed, zes vrije dagen dus, dat is dus een minivakantie!  Mijzelf een klein beetje kennende, zullen die zes vrije dagen achteraf een soort mini-werkvakantie zijn geworden.

 

Te doen

Zoals altijd in ‘Huize Wegman’ is er weer een hoop te doen. laten we beginnen met de huishoudelijke werkzaamheden. Morgen zal in het teken staan van poetsen, stofzuigen, dweilen, kattenbakken doen, wassen draaien, was opruimen, enzovoort. Daar het hier op acht hoog nog steeds verzengend heet is, wordt dat een hele uitdaging. Vooral ook omdat ik na vijf avonddiensten best wel ‘afgedraaid’ ben. Desalniettemin is het plan om er morgen qua huishouden even flink de schouders eronder te zetten. Moet.

Maar dan hebben we daar ook nog de vrijwilligerswerkzaamheden: voor Radio Aalsmeer en AalsmeerVandaag. Moet ook, want bij de een lig ik achter in werkzaamheden en voor de ander heb ik veel te weinig gedaan, naar mijn zin. Dus bij beiden wil ik even een flinke inhaalslag maken. Komt goed!

Daarnaast wil ik nu eens een serieuze poging ondernemen om die box in Kudelstaart leeg te halen. Ik heb er al veel weggehaald, maar leeg is ‘ie nog steeds niet. Het probleem is dat ik niet goed weet waar ik met al die zooi heen moet. Hier, thuis, kan ik het allemaal niet kwijt. Moeders biedt wel bergruimte aan, maar dan nog is dat niet genoeg. Ik voel een paar ritjes naar de gemeentewerf aankomen. een hoop werk dus, en een hoop gedoe. gelukkig beschik ik inmiddels over een ‘afvalpas’ en kan dus ook wel wat troep kwijt in de ondergrondse afvalcontainer alhier. Maar het moet wel gebeuren. Moet.

 

minivakantie
Three to Tango

IkToon

Wat wel heel erg veel tijd zal schelen is dat ik bij nader inzien toch niet deelneem aan de amateur-expositie ‘IkToon’. De winkel die mij is toegewezen, heeft al een paar dagen de rolluiken treurig naar beneden. Geen teken van leven te bekennen. Helaas, moet ik erbij schrijven. Maar de winkel(ier) geeft dus niet thuis. Tja, dan houdt het een beetje op, hè? De teleurstelling is inmiddels verwerkt. No worries about that!

 

Minivakantie

Tja, daar gaat dan je minivakantie. Tot aan de nok gevuld met allerlei dingen. Behalve de huishoudelijke klusjes, vind ik de overige dingen die ‘moeten’ gelukkig wel leuk om te doen, dus voelt het nog steeds aan als een minivakantie. Doei!

 

Hoewel ik er echt wel overheen ben dat ik niet deelneem aan ‘IkToon’ laat ik toch graag twee van mijn laatste werken zien. Die in de uitgelichte afbeelding heeft nog geen naam, en ook nog geen lijstje (20 x 20). De afbeelding in de tekst is het doek ‘Three to Tango’ (50 x 50). Opnieuw een verwijzing naar De Stijl, wanneer het gaat om kleurgebruik. Beiden zijn te koop. De kleine, met lijst, voor € 45,00 en de grote (vooralsnog zonder lijst) €150,00. Met lijst wordt dat € 200,00. Bescheidenheid kent geen prijs.

Eén antwoord op “minivakantie – blogpost 68”

  1. Goed verhaal en lekker bezig! Als het nodig is kun je m’n aanhanger gebruiken he

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *