Selfiestick

Een paar dagen geleden was ik in een van de graaibakkenwinkels die ons land rijk is. Eentje die van actie houdt, zeg maar… Ik was daar om vier geremde wieltjes aan te schaffen (voor de salontafel die in de maak is), en stuitte op een ‘selfiestick’. Zo’n uitschuifding waar je je telefoon in kunt klemmen en waarmee je dan dus vanuit letterlijk andere perspectieven foto’s van jezelf kunt maken. Laat ik dat ding nou toch gewoon gekocht hebben!

 

Selfiestick
Met de selfiestick bij de studio van Radio Aalsmeer

Lol

Hoewel ik mijzelf er om de een of andere reden altijd heb weten tegen te houden wanneer het ging om de aanschaf van dit speeltje, moet ik zeggen dat ik er nu toch wel lol mee/in heb. Op Facebook schreef ik een paar dagen geleden al: “Ja hoor, bijna 50 en nog aan een selfiestick!” Ergo: het hebben van zo’n ding kent geen houdbaarheidsdatum… Sterker nog, het biedt perspectieven. Andere mogelijkheden. Hoe blij kun je zijn met een prutsdingetje van € 1,59? Natuurlijk is zo’n ding niet te gebruiken bij een fotoshoot, maar geeft wel andere en grappige mogelijkheden voor sociale media.

 

Jong

Selfiestick
Bij de Italiaan werkt het ook

Hoewel inderdaad bijna vijftig (gatverrrrrrr), voelen hart en hoofd een stuk jonger. Een dertiger met de ervaring van een bijna-vijftiger, als het ware. Mooi toch? Ik hoop dat gevoel nog heel lang vast te mogen houden.  Daarbij denk ik dat het huidige vijftig, het vroegere dertig is. ‘Vroegah’ zat je met je zestigste in het bejaardenhuis. Uitgeleefd, uitgewerkt en bijna klaar voor het naderende eind. Tegenwoordig zijn wij mensen langer vitaal, en krijgen zogenaamde laatbloeiers een tweede ronde om te shinen. Ik ben zo’n laatbloeier. Prima. Laat de zon maar schijnen, vier het leven en je successen. Dan maak ik er nog even een selfie van. Doei!

Tja, er valt weinig toe te voegen aan de foto’s. Allemaal ‘selfies’, gemaakt met de ‘selfiestick’. Leuk speelgoed.

 

3 Antwoorden op “Selfiestick – blogpost 48”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *