Feestboek

Het overkomt mij niet heel vaak dat ik ergens niet uit kom, maar dit keer is het flink raak. Een paar dagen geleden claimde ik al de domeinnaam scherpzinniger.nl. Niet voor de show, niet voor de leuk. Nee, daar moet een complete website aan gehangen worden. Eentje die zich richt op het totaalpakket van tekst en fotografie. Nou, en daar loop ik dus eventjes op stuk. Ik kom niet verder dan het koppelen van scherpzinniger.nl aan mariellewegmanfotografie.nl. Dus ga je nu naar scherpzinniger.nl, dan krijg je de website mariellewegmanfotografie.nl te zien. Ook niet erg, maar niet de bedoeling.

W
Idioot zelfportret, double exposure.

Website

Hoe ik ook te keer ga op Google en op de site van mijn provider, ik kom er niet uit. Gefrustreerd? JA! Nogal! Dit kan ik gewoonweg niet uitstaan! Ik wil een tweede website en geen koppeling. Lees: GEEN! Maar ik ga door met zoeken naar een oplossing. Door tot mijn vingertoppen bloeden van het getik en gezoek op het www. A: ik zal de eerste en enige niet zijn die geen forwarding, wil maar een unieke website en B: ik kan toch snotdomme alles? Tot dusver blijkbaar niet. Hoe dan ook, ik ga er achter komen en aankomende week MOET die website er staan!

 

Computerdingen

Ik houd van ‘computerdingen’, ik hou van alles dat digitaal is. Tot dusver zijn er echter twee dingen die niet lukken: die tweede website, en, en dat is een al langer bestaande frustratie, een betaald YouTube-kanaal. Dat laatste wil ook al niet lukken. Heb ik hulp bij gevraagd, en dan krijg je tips enzo. Of oorzaken van het probleem. Maar dat wil ik helemaal niet. Ik wil dat iemand dat gewoon even voor mij in orde maakt. Erg hè? Dan heb ik het nog steeds over YouTube. Die tweede website komt er door eigen doorzettingsvermogen en creativiteit. Ik kan dat. Alleen nu nog even niet.

Op de uitgelichte afbeelding sta ik zelf. Geen idee wie de foto heeft gemaakt. In elk geval gemaakt in het kader van de actie ‘Free a Girl’ waarbij mensen zich vrijwillig voor heel veel uren laten opsluiten in een hokje van 1 x 2 meter. met het ingezamelde geld worden meisjes bevrijd uit hun ‘bestaan’. De afbeelding in de tekst ben ik, opnieuw, zelf. In een soort double exposure bewerking. Alsof ik een kroon op mijn kop heb…. 

Eén antwoord op “Website – blogpost 47”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *