Mijn top 10
Niet altijd op de achtergrond of achter de schermen..

Wellicht allang bekend, maar naast werk werk werk, doe ik ook nog eens vrijwilligerswerk bij onder andere Radio Aalsmeer. Hoe ik daar terecht ben gekomen, is een lang verhaal, misschien iets voor een volgende keer. Ik loop daar in elk geval nu zo’n drie jaar rond. Als techneut van het programma Weekend Magazine, en als mede-coördinator van hetzelfde programma. Daarnaast beheer ik het Facebookaccount van de zender en schrijf ik sinds kort ook af en toe een stukje op de website van Radio Aalsmeer. U leest, het meeste werk is achter de schermen. Tot ik uitgenodigd werd voor het programma ‘De Top 10 van’. Mijn top 10.

 

Mijn Top 10

Gisteren was de uitzending, maar uiterlijk afgelopen vrijdag moest ik mijn top 10 al aanleveren bij programmamaakster en oud-klasgenootje Miranda Gommans. Dat lijstje was binnen tien minuten klaar, de meeste moeite had ik nog met de volgorde. Het werd een mooie lijst. Het ene nummer mét verhaal, een ander nummer zomaar, gewoon omdat ik het mooi vind. Tijdens het schrijven van dit blog zit ik naar de uitzending van gisteravond te luisteren. Ja, inderdaad, bij Radio Aalsmeer kan dat allemaal!  Maar wat een leuke uitzending is dat geworden! Lekkere muziek en leuke verhalen. Ik plaats daarom ook heel erg graag een linkje naar de bewuste uitzending, klik hier om te luisteren naar mijn Top 10 en mijn verhaal.

Het behoeft, wanneer je het fragment of de uitzending hebt beluisterd, geen toelichting dat een dergelijk gesprek erg persoonlijk kan worden. Geeft niets! Ik vind dat het een erg mooie uitzending was. Een lach, een traan en goeie muziek.

 

 

4 Antwoorden op “Mijn top 10 – Blogpost 49”

  1. En dat vonden wij nou ook Jel!!!! Terugluisteren is echt de moeite waard. Rommelig, gezellig, eerlijk (!) en heerlijke muziek!!! Kus voor de openhartige gaste.. x

  2. Gewoon zoals je ben. Idd een mooie lijst met een mooi verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *