IkToon

Oeh, het was allemaal heel erg krap in de tijd, kort dag enzo, maar ik heb het voor elkaar: ik doe mee met de IkToon-maand! IkToon is nieuw, en is zo’n beetje in de plaats gekomen van de ‘Week van de Amateur Kunst’. Ook wel de ‘WAK’-week genoemd. Gedurende de hele maand juni worden allerlei vormen van kunst en cultuur geuit. Voor beeldende kunstenaars betekent dit een soort mini-expositie in de etalage van een deelnemende winkelier.  En ik mag daaraan meedoen met mijn prille werken en bescheiden collectie. Kortom: IkToon ook!

 

IkToon
Bedankje voor @puur

Hoe is het gekomen?

Afgelopen zondag luisterde ik op Radio Aalsmeer naar het programma Weekend Magazine, toch een beetje een kindje van mij. Eén van de gasten in de studio was André Vulpenhorst, die kwam vertellen over IkToon. Mijn aandacht was gewekt en ik heb de man een mailtje gestuurd, nog voor de uitzending afgelopen was. En dan begint het trommelroffelen: afwachten. Heel erg veel goede hoop had ik er niet op, maar vanmiddag lag er toch ineens een mailtje in mijn digitale brievenbus:

“Hallo Mariëlle

Leuk dat je mee wil doen met de IK TOON MAAND.

Er is nog een plaatsje vrij bij M en W Computer Solutions Wetering straat nr. 1

Als je wil kan je daar een afspraak gaan maken  om je werk te kunnen plaatsen.

Zij weten dat er een kunstenaar komt.

Alles is op eigen risico.

De officiële opening is op 1 Juni bij het Cultuurpunt om 17.00 uur.”

 

Trots

Trots als een aap met drie …. Laat maar. Trots als een pauw ben ik. Voor de eerste keer mag ik mijn werk gaan laten zien! JOEHOEEEE! Hoewel ‘mijn’ etalage/winkel zich niet in DE winkelstraat zelf bevindt, zit ‘ie wel in een loopje ernaar toe. IkToon, en ik mag eraan meedoen… Wauw…

Grappig detail overigens. De winkel waar ik gebruik mag maken van de etalage, heet dus M en W Computer Solutions. M en W, MW, Mariëlle Wegman. Het moest zo zijn. Doei!

Op de uitgelichte afbeelding de bewuste winkel, achter die twee etalageruiten komt mijn werk te hangen en/of te staan. De afbeelding in de tekst is een cadeau van mij aan @puur, oftewel Anna-Maria. Zij heeft zoveel voor mij gedaan, dat dit wel het minste was, dat ik terug kon doen!

5 Antwoorden op “IkToon – blogpost 64”

  1. Gefeliciteerd met je eerste openbare deelneming aan IkToon. Met je abstracte werken met passie en gevoel gemaakt. Veel succes met deze mijlpaal in je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *