Zo, heeft iedereen genoten van deze zonovergoten donderdag, of Hemelvaartsdag? Ik ook, maar dan op mijn manier. In de werkkamer/atelier/kanteurrr… Bezig bijtje geweest dus. Deze dag begon weer belachelijk vroeg: om 07:30 uur was ik er al uit. En dat na een avonddienst, gisteravond. Ernstig slaap tekort, dus. Tegen de tijd dat ik er maar weer in dacht te kruipen was het al bij tweeën, dus dat zag ik ook niet meer zitten. Dan maar ‘dingen doen’.

Adviesbureau

Mijn dag begon niet alleen vroeg, maar ook vol verwondering. Gisteren werd immers op de site AalsmeerVandaag een artikel geplaatst over de lokale politiek. Met, jawel, daar is ‘ie weer, Bram Heijstek vol in beeld. Is dat vreemd, zullen de niet-Aalsmeerders onder u wellicht denken. Ja, dat is zéér vreemd. Deze gekozen vertegenwoordiger des volks, namens de partij Het Aalsmeers Collectief (neen, geen linkje, teveel eer), is de laatste jaren flink in opspraak geweest. Valse Facebookaccounts, stalking, zogenaamde doodsbedreigingen aan eigen adres, bedreigingen aan andermans adres. Noem het maar. Hij heeft zelfs de aandacht van Peter R. de Vries getrokken, vorig jaar. Deze man zit blijkbaar weer met zijn incompetente reet op het Aalsmeerse pluche.

Bezig bijtje
BH te A in actie

Nu gaat mijn verwondering nog niet eens uit naar het feit dat hij, na zijn Amersfoortse uitstapje weer in de gemeenteraad van Aalsmeer zit. Nee, hoor, op politiek gebied verwonder ik mij bijna nergens meer over. (Kijk ook maar naar Teeven en consorten.) Mijn verwondering gaat vooral uit naar het uitblijven van reacties op het artikel op de nieuwssite. Ik had eerlijk gezegd een compleet bombardement aan verontwaardigde reacties verwacht. Niets van dat al. De teller staat vooralsnog op nul. Zelf reageer ik niet meer op artikelen op deze site, sinds ik er ook voor schrijf.

 

Bezig bijtje

Maar goed, deze blogpost begon ermee dat ik zo’n bezig bijtje was geweest. Waarmee dan, of draaide alles om de BH vandaag? Nee zeg, gelukkig niet. Ik ben weer heerlijk aan het spetteren geweest, en moet nu serieus gaan nadenken over welke doeken ik mee ga nemen naar IkToon. De etalages zijn niet dusdanig groot dat ik alles mee kan nemen en neerzetten/ophangen. Er moet een selectie gemaakt worden, en dat wordt nog best lastig.

Verder vandaag veel aandacht voor sociale media. Lezen, bijhouden, plaatsen, inplannen. In totaal beheer ik momenteel acht Facebookpagina’s, dus daar kan ik best druk mee zijn! Uiteraard was er ook aandacht voor mijn eigen website en mijn bedrijfsvoering, maar dat komt later allemaal nog wel uit de verf. Doei!

De uitgelichte afbeelding: mijn liefste nichtje Nicky. Deze foto heb ik in januari dit jaar gemaakt, in de vrieskou, op het Surfeiland in Aalsmeer. Nicky toonde zich een ware bikkel, door zonder jas toch vooral te blijven lachen! Karakter! De eerste afbeelding in de tekst is een Photoshop-grapje van mijn kant. Heijstek kwam voor één van de eerste malen in opspraak en ik verbouwde zijn bedrijfslogo ‘een beetje’. De tweede afbeelding in de tekst betreft een screenshot van de site AalsmeerVandaag. Nul reacties.

Eén antwoord op “Bezig bijtje – blogpost 65”

  1. Mooi verhaal over je activiteiten op deze zonnige donderdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *