Vandaag onderging ik de marteling van ‘DE DAGDIENST’. Dat betekende gisteravond alvast vroeg naar bed, en vanmorgen om 05:00 uur op. Dat werd 06:00 uur. Om 07:00 uur moest ik beginnen, hetgeen betekende dat ik een half uur de tijd had voor douchen, hond uitlaten en drie kopjes thee. Nou, die drie kopjes thee werd er slechts eentje. Slecht, zeer slecht begin van de dag. Ik ben nu eenmaal niet gebouwd op de dagdienst. Gelukkig was het wel een drukke en goed gevulde dagdienst. Dan gaat de tijd tenminste lekker snel. Artsenvisite, MDO (multidisciplinair overleg), veel medicijnen delen en nog veel meer taken. Maar dan nog, ik ben niet op de wereld gezet voor een dagdienst. Echt niet.

 

Voordeel

Het enige voordeel aan een dagdienst is dat ik ook eens om 15:30 thuis ben, in plaats van om 23:30 uur. Ook wel eens lekker. Maar ik raakte er volledig van de kaart door. Vanmorgen vergeten iets eetbaars uit de vriezer te halen, dus 18:00 uur eten werd 21:00 uur. Uiteindelijk heb ik mijn avond toch wel goed benut. Dit keer niet met het betere gooi- en smijtwerk met verf. Neen, de website moest er weer eens aan geloven. Als DE feestfotograaf moest de website toch een beetje aangepast worden. Een uitgebreider portfolio als het op evenementenfotografie aankomt. Dat heb ik gedaan. En omdat ik denk dat Puur Events een hele grote is in de Event-wereld – Amsterdam, Utrecht en nu ook Rotterdam – , heb ik bij elke toegevoegde foto het onderschrift ‘KPMG voor Puur Events’ geplaatst.

 

KPMG voor Puur Events

Volgende stap

De volgende stap is het aanschrijven van allerlei eventbureaus waarin ik mij presenteer als ‘Eventfotograaf’. DE feestfotograaf! Zonder goedkoop over te komen. Het mijzelf profileren als iets onmisbaar moet naar een volgend level worden getild. Ik heb tips. Ga ik mee aan de slag!

Verder heb ik mij nog even flink bezig gehouden met de foto’s van de benefietavond voor Nepal, van afgelopen zaterdag. Dat is dan wel weer een voordeel van een dagdienst: je avond is langer. Hoewel ik eigenlijk geen raad wist met de tijd. Gelukkig heb ik morgen weer een avonddienst, een collega wilde ruilen van dienst, anders had ik weer die 05:00 uur marteling moeten doorstaan.

2 Antwoorden op “Dagdienst – blogpost 60”

  1. Weer zeer kkeurrijk en beeldend verslag betreft dagelijkse verplichtingen en vrijheid de lezer inkijkje te geven van een doodgewone donderdag

  2. Joke heeft gelijk. Ik ben geen blogger maar een volger…Volg mensen die inspirerend, grappig of kleurrijk zijn. Jij bent er zo 1. Lees je blogs altijd. 👍🏻

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *