Vanavond heb ik mij nog even het zweet uit de naad gewerkt, maar nu heb ik zowaar vier vrije dagen! het waren er eigenlijk zes (minivakantie), maar door een ruiling zijn het er vier geworden. Nog steeds een minivakantie, maar meer mini dan aanvankelijk de bedoeling was.

 

Vier vrije dagen
Veertje

Lijstje

Uiteraard ga ik ook leuke dingen doen de komende dagen, maar ze zullen toch vooral in het teken staan van mijn ‘af-vink-lijstje’. Zo ga ik er maandag (salaris/vakantiegeld) voor zorgen dat ik niet voor het gerecht hoef te verschijnen. Verder zullen deze dagen vooral in het teken staan van opruimen en schoonmaak. Nodig? Ja! met vooral de focus op weggooien. heel erg veel weggooien. Ik kom nog steeds lijken in de kast tegen, en daar wil ik nu wel heel erg graag vanaf. Morgen ochtend print ik mijn ‘af-vink-lijstje’ uit. Vóór elke klus staat een checkbox, die ik daadwerkelijk kan en zal afvinken zodra geklaard. En die verrekte berging in Kudel moet leeg. Kost mij elke maand meer dan € 50,00. Moet leeg dus, want scheelt weer centjes.

 

Ook op de lijst

Gelukkig staan er niet alleen maar poets- en opruimklusjes op de lijst. Er moet ook gekliederd worden met verf. Oranje verf dit keer. Op een mooi doekje van 50 x 50 cm. Hij staat al klaar. In mijn hoofd vordert het werk al. Verder moet er ‘gecomputerd’ worden, en ik wil even lekker met Oscar de deur uit. Naar het strand ofzo. Lekker rennen door de branding. Hoewel, zo gek is hij niet op water. Maar goed, iets! In elk geval ben ik van plan de vier vrije dagen goed te benutten. Moet ik, wil ik ook. Morgenochtend eerst maar eens kijken of mijn nieuwe afvalpas in de brievenbus  ligt. Wordt tijd dat ik mijn vullis kan gaan afvoeren. Want uiteraard heb ik zo’n ding niet ontvangen en kan ik al meer dan een week mijn afval niet in de container dumpen. Gelukkig ben ik alleen (schreef ik dat echt???), en heb ik niet zoveel afval. Maar morgen ga ik los, en flikker al het overbodige dat ik tegenkom weg. En dat kan dus niet meer zonder afvalpas.

2 Antwoorden op “Vier vrije dagen – blogpost 61”

  1. Mooie blog over je plannen voor vier vrije dagen. Opruimen is ook hoofd leegmaken. Wens je veel opruimgenoegen voor komende vrije tijd. Heel veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *