Domeinnaam

Het wordt steeds mooier, inderdaad. Zojuist heb ik namelijk de domeinnaam scherpzinniger.nl gekocht. Gaaf hè? Het is nog niets, er zit nog geen website achter, maar die naam is van mij! En die website komt er wel. Kwestie van migreren, hoop ik… Zo niet, dan bouw ik een geheel nieuwe website. Ook geen enkel probleem. Ik word er steeds handiger mee, het bouwen en onderhouden van websites. Er zijn er momenteel drie, waar ik mij achter de schermen mag bevinden.

 

Mailadres

Zodra de nieuwe website daadwerkelijk een feit is, koppel ik daar ook een nieuw mailadres aan vast. Iets in de trant van: marielle@scherpzinniger.nl Bekt best lekker, toch? Moet lukken naast alle andere mailadressen die ik al heb, of waar ik toegang tot heb: mwegman1968@kpnmail.nl; marielle@radioaalsmeer.nl; info@aalsmeervandaag.nl; info@radioaalsmeer.nl; m.wegman@activite.nl. Die laatste valt binnen enkele maanden natuurlijk af, dus dat geeft lucht. Dan is er ruimte voor een nieuw mailadres…

 

Goed bezig

Ondanks alle shit in mijn sneue leventje, denk ik dat ik ontzettend GOED bezig ben. Met hulp, dat wel, zet ik mijzelf weer op de rit. Na een jaar lang moeten dealen met verlies (vader, relatie, baan), gaat het langzaam maar zeker weer een stukje beter met mij. Stap voor stap. Maar nog steeds voorwaarts. En dat is de enige juist kant op. Hoe langzaam het soms ook gaat, en hoe knel ik soms ook zit. Dit gaat goed komen! Heel erg goed. En dat is waar ik mij aan vast houd. Doei!

De uitgelichte afbeelding. Tja, dat ben ik zelf. Again. Tevreden als ik ben met de foto’s van Merel Meijdam. De afbeelding in het bericht is een van de resultaten van de workshop ‘Rookfotografie’, gegeven door Ellen Reus van Kom Fotograferen.

Eén antwoord op “Nieuwe domeinnaam – blogpost 45”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *