Gisteravond wilde het maar niet lukken, het uploaden van de resultaten van de fotoshoot. Het bleek een niet-werkend dingetje van WordPress te zijn. Dus het lag niet aan de bestanden en ook niet aan mij! Vandaag heb ik meer geluk. Dus in dit blogje genaamd ‘Fotoshoot 2’ toon ik met trots de foto’s!

 

Fotoshoot 2

Nogmaals heel erg veel dank aan Merel Meijdam, die deze schitterende foto’s heeft gemaakt! Hoewel het natuurlijk toch een beetje ‘broodroof’ is, plaats ik hier¬†een linkje naar haar Tumblr-account, voor meer moois! Het is overigens wel een beetje schrikken hoor, mijzelf maar liefst twaalf keer op mijn scherm te zien. Misschien moet ik eerst een soort waarschuwing plaatsen, wanneer ik dit bericht ga delen…

Hoe dan ook, de foto’s gaan mooie plekjes krijgen op de website en in mijn uitgaande zakelijke e-mails.

Fotoshoot 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *