Eerste Hulp Bij Tekst

Het is niet ieders kwaliteit, het schrijven van teksten. Daarnaast vindt ook lang niet iedereen het leuk of belangrijk, het foutloos schrijven van teksten. Sinds internet en sociale media voor toch wel iedereen bereikbaar zijn geworden, heeft de taalverloedering flink toegeslagen. Gelukkig is hulp voorhanden: EHBT, oftewel Eerste Hulp Bij Tekst! Wie wil dat nu niet, foutloze teksten op website en/of sociale media. Want ik blijf het zeggen: teksten met fouten zijn anti-reclame. Bovendien is het niet aan iedereen gegeven om pakkende teksten te kunnen schrijven. Het goede nieuws? MIJ WEL!

 

Tekstdokter

Naast het schrijven en redigeren van teksten, kan ik ook bestaande of al gepubliceerde teksten voor u verbeteren. Beter maken als het ware, als een tekstdokter. Blijven we toch een beetje bij de ‘Eerste Hulp Bij Tekst’. Maar even serieus. Ik doe het graag voor u. Waarom? Omdat ik iedereen een website en sociale media gun met goedlopende teksten. Zonder fouten. Bij #SCHERPZINNIGER bent u aan het juiste adres.  Goede tarieven, persoonlijke aandacht, snel (immers op afstand mogelijk) en ook nog eens snel resultaat. Dat laatste geldt vooral wanneer u besluit uw Facebookpagina-beheer bij mij onder te brengen.

 

Beheer van uw Facebookpagina

U kunt bij mij dus ook het beheer van uw zakelijke Facebookpagina onderbrengen. Ik ben in staat uw bereik te vergroten, waardoor u meer klanten genereert, en daarmee meer omzet. Momenteel beheer ik zeven zakelijke Facebookpagina’s (waaronder die van mijzelf, moet ik eerlijkheidshalve toegeven), alle zeven pagina’s zijn nog steeds groeiende. Voor het beheer van uw pagina heeft u iemand nodig die snapt hoe Facebook werkt, en hoe het zit met de algoritmes van Facebook. Grofweg bepaalt Facebook namelijk wie welk bericht te zien krijgt. Dat betekent onder meer, dat wanneer u een bericht plaatst, niet elke volger dat bericht ook daadwerkelijk te zien krijgt in zijn of haar timeline. Facebook-beheer is dus een vak apart, op zakelijk gebied. Mooi voor u: ik beheers dat! U mailt mij content, ik maak er iets moois van en plaats het.  Er zijn verschillende pakketten mogelijk, inclusief het adverteren op Facebook. Kijk hier voor meer informatie en de tarieven. Echt, je zit voor een duppie op de eerste rang! Het verdient zich allemaal terug.

Uiteraard bent u ook aan het juiste adres wanneer u goede foto’s wenst voor op uw website of voor op uw zakelijke Facebookpagina! Vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met mij op. U krijgt zo snel mogelijk een mailtje van mij terug.

Nu eens geen foto’s van mijn hand. De uitgelichte afbeelding is genomen op Tweede Paasdag, uitje met de mensen van Radio Aalsmeer. Hilarisch. Ik sta er weer lekker op, geheel links op de foto. We hebben genoten die avond! 

3 Antwoorden op “Eerste Hulp Bij Tekst – blogpost 42”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *