Gered door een pc-crash

Vanmiddag zat ik driftig een blog nummer 37 te tikken. Over onrecht en oneerlijkheid. Bijna klaar, nog wat puntjes op de i en BAM, pc schakelde zichzelf uit. Natuurlijk, kon ik ook nog wel hebben. Het zal een voorteken zijn geweest: niet doen dit stuk. Het stuk begon al slecht door aan te kondigen dat het wel heel erg ‘politiek correct’ zou worden, omdat ik mensen niet nog bozer wilde maken, dan ze al waren. Of zijn. Hoe dan ook, ik werd dus gered door een pc-crash, als het ware. Het hele concept bleek te zijn verdwenen toen de pc weer deed wat ‘ie moet doen.

 

Logo
Logo

Logo

Na de crash had ik geen zin meer om het hele verhaal weer opnieuw te moeten tikken. Dan maar naar Photoshop, verder werken aan mijn nieuwe logo. Een klein uurtje geleden plaatste ik het eerste resultaat op Facebook, en daar kwamen gelijk al veel reacties op binnen. Kan de kleur anders? Kan de I in In ook een i worden? Waarom dat lettertype? Hoe ziet het eruit zonder de #? Leuk, al die reacties. Ze laten mij ook weer anders kijken. Dat is goed. Ik heb er natuurlijk een beeld bij en van, maar het zijn potentiële klanten die er door getriggerd moeten worden. Dus ben ik blij met alle reacties. Anderen kijken er net weer anders naar. Geheel tevreden ben ik zelf ook nog niet, maar het begin is er. Morgen ga ik er waarschijnlijk weer verder mee.

 

Websites

Wat ik nu zo ontzettend leuk vind, is dat er ongelooflijk veel websites zijn die echt stijf van de tekstfouten staan. Er groeit een heel mooi lijstje, hier naast mij op mijn bureau. Er zit ook een patroon in. Verklappen doe ik ‘m niet, maar er zit echt een patroon in. Dat maakt het zoeken naar websites met fouten een stuk makkelijker en minder tijdrovend. Het grootste probleem waar ik tegenaan zou kunnen lopen, is dat de mensen achter die websites met fouten, die fouten helemaal niet zo problematisch vinden. Op hoop van zegen dan maar!

 

Op de uitgelichte afbeelding onder andere Eelco Brinkman én de Nederlandse ‘Michael Jackson’. Heb je toch ook niet elke dag voor je camera. In de tekst een eerste , of eigenlijk alweer tweede concept van mijn nieuwe logo. Morgen knutselen aan het volgende concept. 

4 Antwoorden op “Gered door een pc-crash – blogpost 37”

  1. Saved by the crash 🙂
    Maaarree, over patroon gesproken, na een punt (of een dubbele) hoort eigenlijk een hoofdletter 🙂

    Daarnaast staat er ergens nog een t te veel (Wat ik nu zo ontzettend leuk vindT) en is het op hoop van zegeN.

  2. Kak, je hebt uiteraard helemaal gelijk! Dank voor je reactie. Praten en breien gaan niet samen, zo blijkt maar weer eens!

  3. Breien is sowieso een slechte combinatie met alles.
    En dat multitasken is ook een broodje aap 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *