Het was vandaag een bijzondere dag. Allereerst was daar mijn moeder, die bijna emotionele chantage pleegde om mij maar vooral te laten komen voor een Tweede-Paasdag-diner. Omdat ik plots niet hoefde te werken, had ik echter al andere plannen. Op pad met een groep radio-collega’s. Moeders had echter een verborgen agenda, dus werd het een combinatie: naar mijn moeder én op pad met de radioclub. De dag begon echter ook alweer bijzonder. Om 11:55 uur (echt hè) deed ik mijn ogen eens een keertje open. Allemachtig. Wat een tijd! Bij gebrek aan een wekker moest i dus mijn mobieltje van mijn nachtkastje graaien om te leren hoe laat het was. De tijd red ik nog wel zonder bril, want best grote cijfers. De rest ontgaat mij. Joggingbroek en badjas aan en met mobiel, bril en flesje limo naar de huiskamer. Nog een ‘allemachtig’, ik loop maar liefst 45 whatsapp-berichtjes achter. De schade viel mee, drie appjes van verschillende afzenders, en maar liefst 42 van, hoe kan het ook anders, Anna-Maria.

 

Logo

Dat ik er niet wakker van geworden ben, is mij nog steeds een raadsel, want de piepjes van 45 appjes gaan niet zomaar aan je voorbij. Nou, aan mij dus wel. Anna-Maria had ideeën. Over het logo van ‘ScherpZinniger’. Gave ideeën overigens. Voor ik vanmiddag de deur uit moest, was ik er met Photoshop al flink mee bezig geweest. Morgen weer verder mee. De tip van Anna-Maria was eigenlijk om het door een ontwerper uit te laten voeren. Nou, beste mensen, ook die skills heb ik toevallig zelf in huis.  Zij het met een omweg, maar het diploma reprotekenen heb ik ook in mijn zak. Grafische School Haarlem rules! Het wordt echt een heel gaaf logo, overigens, wordt gelijk een complete huisstijl. Uiteraard.

 

Familie

Na het ‘photoshoppen’ naar Aalsmeer getogen. Familie-meeting. Nee, nee, ik eet niet mee. Zus, zwagert en allerliefste grote kleine nicht arriveren vlot na mij. Er werd bijna gelijk met de vuist op tafel geslagen. Pascal gaat mij helpen met het leegmaken van de berging in Kudelstaart. Eenmaal leeg scheelt mij dat weer vijf tientjes in de maand. Maar daar komt ‘ie: hij gaat de kosten voor het BIG-examen voor mij betalen. Hoef ik niet terug te betalen, hoef ik niets voor terug te doen! Het komt niet vaak voor, maar na dit nieuws stond ik toch met een bek vol tanden. Woorden schoten tekort. Nog! LIEFFFFF, Angelique en Pascal!!! Dank, dank, dank! Mijn moeder wist dit natuurlijk, en daarom probeerde zij zelfs middels emotionele chantage mij die kant op te krijgen. Goed gedaan, moe!

 

Pizza voor veel

Ontsnappen

Na dit alles toog ik snel naar de studio van Radio Aalsmeer. We hadden een uitje, in Utrecht. Ontsnappen uit een Escape room. Supergaaf was dat! Heerlijke pizza’s gegeten met z’n allen en vervolgens in twee groepen de Escape room in. Geen makkie, mooi opgezet en veel technisch vernuft, met dank aan radiocollega Niels. Echt fantastisch gedaan! Mooie ervaring ook. Zelf kwam ik niet erg uit de verf tijdens de ontsnapping, maar dat kwam vooral door een zeer aanwezig dominant persoon in onze groep. Jammer, maar niets aan te doen. Het was gelukkig evengoed te leuk! Een aanrader: Mysterium

Op de uitgelichte afbeelding een plaatje van ‘Utrecht by night’. Schitterende mooie oude binnenstad. Ja, de afbeelding in de tekst… Een stapel pizza’s. Bezorgd door maar liefst twee knullen. Heerlijk waren ze.  De pizza’s dan, hè…

Eén antwoord op “Bijzondere dag, blogpost 36”

  1. Bijzondere blog over bijzondere 2e Paasdag. Inderdaad het vermelden meer dan waard. Waarvan akte.!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *