Na een drukke Paas-avonddienst, wat Social Media-gezeik, kan ik gelukkig weer even plaatsnemen in mijn ‘kanteur’. Dat klinkt wel, hè? Kanteurrr. De website verbouwen gaat in etappes. Maar, het eindresultaat begint in zicht te komen. Veel linkjes naar de contactpagina, maar ook naar andere pagina’s. Complete pagina’s geschrapt en de layout van de pagina’s die overbleven, aangepast. BAM. En weer door! Lekker bezig! Nog lange niet klaar, maar dat komt goed. Zoals altijd.

 

Man on a guitar

En weer door

De komende drie dagen ben ik vrij. Vrij van de baas die mij de laan uitstuurt. Beslist niet vrij van de baas die mij waardeert, ‘eigenbaas’. Ik weet het, ik weet het, ik verzin woorden waar je bij staat… Hoe dan ook, de komende dagen ga ik investeren in een aantal zaken. Het wordt namelijk tijd om de bedrijven aan te schrijven, die naar mijn mening hun websites op tekstueel vlak wel flink zouden kunnen verbeteren. Het lijstje websites dat daarvoor in aanmerking komt, wordt een LIJST. Ze krijgen de komende dagen allemaal een mail, waarin ik mijn diensten aanbied. Spannend. Best wel. De vorige ronde leverde immers in het geheel niets op. Ooit moet het lukken. Daarom: en weer door!

 

Subtiel

Dit keer ga ik het gewoon benoemen. Dat er fouten op de website zijn geconstateerd. Subtiel, dat wel. Want ik wil uiteraard niemand tegen mij in het harnas jagen. Dat werkt averechts, moet ik niet hebben. Wat ik wel moet hebben, zijn klanten. Klanten die blijven hangen en/of terug blijven komen. Omdat ze voor een paar tientjes een goede tekst op hun website krijgen. Gisteren schreef ik ook al zoiets: een tekst met fouten doet mij afhaken als potentiële klant. Een tekst met fouten doet afbreuk aan de gewenste professionele uitstraling. Dat vind ik hoor. Mogelijk zijn er potentiële klanten die die fouten niet eens opmerken. Kan ook nog.

Heb of beheer jij een website en heb je twijfels over de juistheid van de teksten, schroom niet en stuur mij een mailtje. Voor een paar tientjes al kan ik je helpen met het op orde brengen van jouw teksten. En dat is het hè, ik wil jou niet het gevoel geven dat ik beter ben, ik wil jou helpen! Ieder zijn of haar kwaliteiten, toch?

2 Antwoorden op “En weer door, blogpost 35”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *