Nachtmerrie

We hebben er allemaal wel eens eentje, een nachtmerrie. In de nacht van afgelopen maandag op dinsdag was ik aan de beurt. Afschuwelijke droom, die volgens mij direct te herleiden is tot mijn nieuwe bezigheid: bloggen. Het is voor mij niet meer mogelijk om alle details nog op te lepelen, maar in grote lijnen gebeurde er dit: mijn website was van buitenaf voor mij geblokkeerd. Ik kon er onmogelijk nog op. Tegen betaling van een fors bedrag zou mijn website weer voor mij toegankelijk gemaakt worden. Deed ik dat niet, dan zou ik gedwongen worden om Radio Aalsmeer zeer grote schade te berokkenen. Enige logica kan ik er niet in ontdekken, maar hé, het blijft een nachtmerrie hè?

Vaag kan ik mij herinneren dat ik wakker werd van mijn eigen geschreeuw. Wat hierboven beschreven staat komt helemaal niet zo beangstigend over wellicht, maar dat was het in mijn droom wel. Alles leek plaats te vinden in een sf-achtige omgeving, met veel herrie en rommel. Maar ook mijn digitale belagers waren fysiek in de buurt.

Voor sommigen een nachtmerrie, al die knopjes en schuiven
Detail mengpaneel Radio Aalsmeer

Herleiden

Tja, en dan? Waar heeft deze boze droom in vredesnaam mee te maken? De laatste dagen ben ik zo met bloggen bezig én met het oppoetsen van de website, dat daar wel een logische link is te leggen. En omdat ik ook wel dagelijks met Radio Aalsmeer bezig ben, lijkt dat ook wel logisch. Maar de dwarsverbinding mis ik ergens. Alhoewel… Dat bloggen en mijn werkzaamheden voor Radio Aalsmeer verricht ik beide vanachter mijn trouwe pc. Zou daar de logica te vinden zijn? Geen idee! Want als dat zo zou zijn, waarom dan gelijk in de vorm van een nachtmerrie? Te druk in mijn hoofd, teveel spanningen? Het kan allemaal. Voor mij staat in elk geval als een paal boven water dat ik die nacht niet al te best heb geslapen. Hopelijk is alleen Oscar (mijn zeer gevaarlijke Amerikaanse Stafford) getuige geweest van mijn geschreeuw, en hebben de buren er weinig van meegekregen.

 

Eén antwoord op “Nachtmerrie, blogpost 4”

  1. Ach wat maakt het uit hoe het komt?! Het was kut, is voorbij en zal nog wel eens gebeuren. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *