Dit is alweer mijn tiende blogpost. De eerste verscheen op 25 februari, en nu is nummer tien daar. De tijd vliegt, want er is sindsdien twee weken verstreken. En hoe bevalt dat bloggen nu eigenlijk? Nou, mij bevalt het prima, ik kan het beter aan jullie vragen! Het hadden er inmiddels ook wel al dertig kunnen zijn, want ik heb zoooooveel om over te schrijven. Daar ik niet graag zou zien dat er afvallers en afhakers zijn, hou ik mij een beetje in. Overigens heb ik ook niet elke blogpost gedeeld op mijn Facebook-pagina’s. Om dezelfde reden.

 

Blogevaluatie

Goed, tijd voor een blogevaluatie. Bij tien blogposts vind ik dat ik mijzelf een blogger mag noemen, dat ik mij mag scharen onder de groep bloggers. Natuurlijk stellen tien berichtjes helemaal niets voor, maar omdat ik weet dat ik voorlopig genoeg te schrijven heb, en dat ook ga doen, komt dat allemaal wel goed. Dit verhaaltje gaat overigens en waarschijnlijk helemaal nergens naartoe hoor. Gaat niet echt ergens over. Ja, over mijn blogjes en wat ik er zelf van vindt. Meer niet. Een soort evaluatie eigenlijk. Een blogevaluatie. Of een jubileum. Het is toch zomaar eventjes de tiende! Stiekem staat er nog ergens eentje klaar voor publicatie. ‘De zin en onzin van een goede profielfoto, blogpost 7’ heet ‘ie. Nog niet gepubliceerd, en de titel klopt natuurlijk ook al niet meer. Blogpost zeven, zou nu in elk geval elf moeten worden. Maar ik wacht nog even met publiceren. Een fotograaf die ik ken publiceerde vorige week op Facebook ook een heel verhaal over profielfoto’s. Dat bericht verscheen in mijn timeline net toen ik met het stuk bezig was. Om niet lullig te doen wacht ik eventjes met publiceren, anders is het net of ik het idee heb gejat.

Blogevaluatie
Mozaiek

Reacties

Naast het feit dat ik schrijven zo ontzettend gaaf vindt, vind ik ook het lezen van de reacties he-le-maal geweldig. Zo leuk om te zien dat mensen de moeite nemen een reactie achter te laten! Dank daarvoor. Dat geeft mij echt een hele grote positieve impuls! Wat ik ook leuk vind om te zien is dat mijn website meer bezoekers trekt. Want laten we heel eerlijk zijn, daar draait het allemaal om. Gelukkig hou ik ervan om te schrijven, dus het voelt niet als een noodzakelijk kwaad of iets dergelijks. Nóg leuker is om te zien dat bezoekers van de website het niet alleen laten bij het lezen van het blog. Aan de statistieken kan ik zien dat mensen toch nog even verder kijken op de website. Het contactformulier is echter nog niet gevonden. Mijn schrijverijen hebben nog niet geleid tot nieuwe foto-opdrachten. Maar, positief als ik ben ingesteld, komt ook dat goed.

 

Plannen

Aan inspiratie overigens geen gebrek, als het gaat om fotografie. Ideeën zat! Het zit ‘m vooral in de uitvoering. Hond, zes katten, werk, huishouden, enzovoort. De uitvoering wordt beperkt door een gebrek aan tijd. En dan noemde ik nog niet eens de werkzaamheden voor AalsmeerVandaag en Radio Aalsmeer. Daarnaast leef ik nog eens in een raar ritme. Het meest productief, qua schrijfwerk, ben ik ‘s nachts. Nu ook weer. Volgens mijn beeldscherm is het nu 02:01 uur. Tijd om af te nokken dus en nog even tv te gaan kijken… Yep, het wordt een latertje. Maar terug naar de plannen. In september heb ik een tentoonstelling in Zorgcentrum Aelsmeer, met foto’s die ik op de Historische Tuin heb gemaakt.  En wat Aalsmeer betreft heb ik ook nog fotografische plannen. Een ‘oud en nieuw’ project. Het fijne ervan vertel ik nog niet, maar het gaat er dit jaar zeker van komen! Op mijn Facebookpagina en website zullen de resultaten te zien zijn, wanneer het zover is verklap ik het aan jullie!

Eén antwoord op “Blogevaluatie, blogpost 10”

  1. Gewoon blijven schrijven! En publiceren, op je site heb ik verder niet zoveel te zoeken. Ik weet dat je prachtige foto’s maakt en waar ik je kan vinden. Grappig aan jouw geblog is wel dat je me uitlokt. M’n reacties worden steeds langer, ik let op wat ik schrijf (want wat zal je me op m’n vingers tikken als ik een fout maak zoals ik jou ook?) 10 stuks, lekker bezig dus, heb ze allemaal gelezen, en zolang jij schrijft, blijf ik lezen, heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *