En dan nu de vaart er eventjes in houden. Immers, wie schrijft die blijft! En terwijl ik drukdrukdruk ben achter de pc, liggen wederhelft en dochter op de bank Blue Monday te vieren. Kussentjes, dekentjes, kaarsjes aan, 24kitchen op de beeldbuis, mobiel in de hand en troostvoer op tafel.

Gesproken over dat Blue Monday… Er zou een hele ‘wetenschappelijke’ formule zitten achter de meest deprimerende dag van het jaar. Belangstellenden kunnen er via deze link wat info over lezen. Wat je er ook van vindt, de commercie pakt het inmiddels ook lekker op. Je wordt met allerlei aanbiedingen om de oren geslagen voor producten en/of diensten die je écht nodig hebt om je stukken beter te voelen. Nuchter als ik ben: “Flauwekul”.

Deze maandag ben ik lekker vrij van werk en bracht zo’n beetje de hele dag door in het ‘kantoorgedeelte’ van mijn huiskamer. Sociale media bijwerken, stukje tikken, blog schrijven, factuurtje maken. Kortom en hoewel de dag nog niet voorbij is, Blue Monday gaat wél aan mij voorbij!

De uitgelichte afbeelding heb ik gemaakt tijdens een avontuur enkele weken geleden. Het avontuur hou ik voor mij, maar de foto, voor de gelegenheid wat blauwer aangezet, wil ik wel met jullie delen.

Fijne maandag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *