Toekomstmuziek

Geen idee sinds wanneer precies, maar ik ben alweer heel wat jaren verbonden aan Radio Aalsmeer. Het werk dat ik  daar doe is tot nu toe eigenlijk vooral achter de schermen geweest. Sociale media en ook als niet mee-presenterende techneut.  Een paar weken geleden trok ik (eindelijk) de stoute schoenen aan en deed een verzoek voor een eigen radioprogramma. En VERDOMD, ik kreeg het! Het eerste voorstel, een programma met foute muziek, redde het niet, maar daar is een mooi alternatief voor teruggekomen: Ga toch Wegman.

 

Ga toch Wegman
Ga toch Wegman

Ga toch Wegman

Het programma, dat vandaag over twee weken de ether in wordt geknald, heet ‘Ga toch Wegman’. De naam suggereert een ‘zeikprogramma’, maar dat wordt het niet. Nee. Het wordt een programma dat zich bezighoudt met maatschappelijke vraagstukken, maar dan wel doorspekt met een flinke dosis humor. Of die (mijn) humor zal worden begrepen, is een vraag die alleen door de tijd beantwoord kan worden. Die maatschappelijke vraagstukken kunnen zowel lokaal, regionaal als landelijk de gemoederen bezighouden. Uiteraard wissel ik gesproken woord af met de lekkerste muziek. Wellicht zelfs ‘foute’ muziek. Kan ik toch een klein beetje van het oorspronkelijke plan uitzenden.

 

Fotografie

Ja, lekker, tut, maar fotografeer je nog wel eens iets? UITERAARD! Sterker nog, morgen heb ik weer een klus. Dat gaat allemaal gewoon door. Een leven zonder fotografie in het algemeen en mijn camera in het bijzonder zijn niet voor te stellen.  Hoewel ik ook werkzaam ben als verpleegkundige, is er doorgaans altijd nog wel ruimte voor een ‘shoot’. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van een (bedrijfs)feest. Ook het maken van een filmpje behoort tot de mogelijkheden. Anderen gingen u al voor. Doei!

De afbeeldingen: op de joekel bovenaan: in ‘actie’ in de radiostudio. In de tekst: profielafbeelding van de Facebookpagina van mijn te lanceren radioprogramma.

 

2 Antwoorden op “Ga toch Wegman – blogpost 118”

  1. Denk dat je bijna 5 jr als vrijwilliger bij de lokale omroep .Radio Aalsmeer. Mijn stelling ” niets is toevallig ” . Je begrijpt deze stelling wel.Je volgde mij op bij de omroep. En dat gaat heel succesvol.Nu een eigen programma.!Prachtig , veel succes met deze formule. Ik ga zeker luisteren
    Mam

  2. toppie wijffie, je bent zo goed bezig!!! ik ga zeker luisteren en ik weet , het gaat je lukken!! heel veel succes en you go girl!!!! girlspower!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *