Ken je dat? Je doet of beleeft iets en dagen later ben je nog aan het nagenieten. Zo drijf ik nog voort op het succes van de geschoten foto’s van afgelopen weekeind. Het is inmiddels dinsdagavond, en ik zit nog in de energie van het weekend  van de kunstroute!

Heeft het de Facebookpagina van Radio Aalsmeer opgeleverd wat je ten doel had gesteld? Nee, ik wenste 30 nieuwe volgers van onze pagina, het werden er (tot nu toe) 13. Maar daar ben ik ook heel erg blij mee! Elke volger erbij betekent een groter bereik voor Radio Aalsmeer, en daarmee meer potentiële luisteraars. En daar doen we het voor. Er is in Aalsmeer best plek voor een derde ‘kloppend hart’ van Aalsmeer (naast de nieuwssite AalsmeerVandaag en de Facebookpagina ‘Je bent Aalsmeerder als’). Dat derde hart zou wat mij betreft Radio Aalsmeer moeten zijn. Niet alleen de sociale mediakanalen, maar vooral ook het station zelf! We zijn leuk, we zijn trending, en staan midden in de Aalsmeerse samenleving. Maar dat verder even terzijde…

 

Nagenieten
Dat het maar even duidelijk is wie de foto’s heeft gemaakt!

Nagenieten

Goed, ik was dus aan het nagenieten. Wat heeft het mij gebracht? Allereerst, heel veel ideeën die voortborduren op de fotoserie die ik afgelopen weekeind maakte. En het bracht mij exposure. Mijn naam gaat in de rondte, gekoppeld aan de fotoserie. Vanmorgen ontving ik een berichtje van Arjen, of ik voor AalsmeerVandaag wat foto’s wilde plaatsen. Misschien een artikeltje erbij? Ik mocht er geen 11 uur over doen, subtiele verwijzing naar de tijd die ik maandag stak in het verwerken en bewerken van de gemaakte foto’s. Ik hield het op een half uurtje en BAM, het artikel werd in no-time door Arjen gepubliceerd én via Facebook gedeeld. Geen idee wat het heeft gedaan voor de bezoekersaantallen van AalsmeerVandaag, maar ik weet wel dat het fotoalbum ‘Kunstroute 2017’ op de Facebookpagina van Radio Aalsmeer 4075 keer is bekeken. (Tien minuten verder: 4090 keer, het gaat dus nog steeds door…)

Wil je nou ook op soortgelijke manier op de foto? Of geef je een feest en wil je jouw gasten een dergelijke shoot cadeau doen, schroom dan voor al niet contact met mij op te nemen. Voor € 60,00 euro per uur kun je mij al inhuren! Ik kan je alvast verklappen, dat het op je gasten een verrassend effect heeft! De eersten zullen moeten worden overgehaald, vervolgens staat men in de rij! Het geeft een unieke touch aan jouw feest, en het mooiste: er zijn foto’s van!

Over de foto’s: beide zijn met mijn camera gemaakt door Anna-Maria Mantel. Op de uitgelichte afbeelding zie je een zeer vermoeide maar meer dan tevreden Mariëlle. Op dat moment wist ik nog niet eens hoe het precieze resultaat eruit zag. Kun je nagaan! De foto in de tekst: we zijn aan het afbouwen en ik overzie de boel eens even op mijn gemak voor ik ook in ga pakken. (Volgende keer wel even wat meer gel in die pluk haar op mijn achterhoofd doen…)

 

 

2 Antwoorden op “Nagenieten – blogpost 108”

  1. Mooi verslag van je bezigheden en het werk achter de schermen.Grote klasse heb je geleverd.!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *