Zo, het is weer donker, we hangen tegen het middernachtelijke uur aan: tijd voor een blogpost! Vandaag stond weer een klein beetje in het teken van kunst en creativiteit. Een beetje maar. Zijdelings. Als eerste, ik was vandaag ‘on tour’, deed ik het Boekhuis in Aalsmeer aan. De IkToon-maand is voorbij, dus ik moest mijn schilderwerk uit de etalage halen. Dat was de eerste. Geen kunst. Koud kunstje, zelfs. Daarna naar de fotograaf, afdrukje ophalen. De route ging vervolgens richting het Oosteinde. Een ton (ja, zo’n ding waar je spullen in kan doen…) afleveren bij mijn zus en zwager en daarna door naar moeders. Even ouwehoeren, wat hulp bij pc-dingen en dóór naar de Buurt. kabouter ophalen. Huh? Ja, kabouter ophalen. Ook geen kunst.

 

Geen kunst
Kabouters

Kunstroute Aalsmeer 2017

Elk jaar vindt in Aalsmeer, in september, de kunstroute plaats. Op allerlei locaties kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen. De kunstploeg organiseert elk jaar weer een project waar vele mensen aan kunnen deelnemen. Dit jaar kunnen deelnemers een kabouter onderhanden nemen. Beschilderen, beplakken, spuiten. Wat je maar kunt verzinnen. Wat ik met mijn gesponsorde (moeders) kabouter ga doen, weet ik nog niet precies. Gaat hij eenzelfde lot ondergaan als mijn doeken tot dusver, of maak ik er een vol getatoeëerde  kabouter van? Ik ben er nog niet uit. Maar goed, ik heb nog tot september. Ik heb in elk geval mijn kabouter binnen! Dat was dan weer geen kunst…

 

September

Ook qua werk heb ik nog tot september. Hoewel nog steeds geen officiële post van ROC Midden-Nederland in de brievenbus, ontving ik gisteren deze mail:

“Beste kandidaat,

Tot onze grote spijt hebben wij geconstateerd dat de certificaten een fout bevatten. In plaats van uw BIG registratie nummer staat uw BSN nummer vermeld op het certificaat.

Dit is uiterst betreurend en wij zullen deze fout uiteraard herstellen. Wij gaan onze uiterste best doen om de PRC’s zo spoedig mogelijk opnieuw uit te draaien met de juiste gegevens. Deze zullen dan opnieuw getekend moeten worden door onze voorzitter van de examencommissie.

Ook zullen wij contact opnemen met het BIG register zodat ook zij op de hoogte zijn dat de vertraging in de verstrekking van de certificaten. Het BIG register is dan in elk geval op de hoogte dat deze overmacht niet berust op u.

Wij vragen u geduld te hebben zodat wij deze fout kunnen herstellen.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.”

Een van mijn gedachtes is dan toch wel dat ze zo’n mail toch niet zullen sturen aan kandidaten die het examen niet hebben gehaald. Toch? Anyway, wanneer dit allemaal klopt, ligt de wereld weer wat meer voor mij open. Natuurlijk houd ik mij het liefst bezig met het schrijven van teksten en het maken van foto’s, maar zolang dat een leuke bijverdienste is, en niet meer dan dat, heb ik toch een goede baan nodig voor de vaste lasten. En die BIG-registratie zorgt net even voor dat beetje meer!

 

Verrassingen

Overigens is ActiVite niet zomaar van mij af. Ik heb nog een paar verrassingen in petto. Niet om te zorgen dat ik mijn huidige baan kan behouden. Dat zou een kansloze actie zijn, zoveel weet ik wel. Maar wel om een zogenaamd punt te maken. Wanneer ergens gemeten wordt met twee maten, zaken achter je rug om gebeuren of veranderen zonder overleg, je NOOIT feedback hebt gekregen op je functioneren, dan heeft een instelling of bedrijf nog iets te leren. Die boodschap wil ik ze, onder andere, nog even meegeven voor ik vertrek. Ik houd mij hieromtrent verder bewust op de vlakte, daar het jammer zou zijn wanneer e.e.a. al gedeeld zou zijn met de organisatie, voor ik zelf klaar ben voor de communicatie. Doei!

Eén antwoord op “Geen kunst – blogpost 87”

  1. We ” de lezer” van deze blogpost krijgen weer inzicht in wat je bezig houdt in het dagelijkse .Mlev

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *