Bij de eerste bak koffie wilde het nog niet lukken, denk ik, maar bij de tweede sloeg ‘ie bij Anna-Maria in als een BOM! SCHERPZINNIG! Dat moet ‘m worden. En dat gaat ‘m ook worden, als het tenminste mag van de Kamer van Koophandel. Uren na het eureka-moment van Anna-Maria deed ik mijn ogen eens een keertje open. Maar ik moet zeggen, dat was wel weer heel aangenaam wakker worden.

 

ScherpzinnigScherpzinnig

Alles zit erin, in deze naam. Scherp, als in scherpe foto’s. Maar ook scherp als in opmerkzaam, ik zie alles, leg vast (foto’s) en corrigeer (tekst). Zinnig is een verwijzing naar teksten, dat lijkt mij wel duidelijk. Mooier kan het niet. Dank voor jouw scherpzinnigheid Anna-Maria, zo op de vroege ochtend!

En doorrrr! Checken bij de KvK, kijken of de naam nog beschikbaar is. Zoja, dan als de sodemieter wijzigen. Hetzelfde geldt voor de website: domeinnaam checken. Hoop geregel en gedoe. Heb het er uiteraard voor over, want die naam is GE-WEL-DIG!

Toevallig ben ik ook nog eens een keertje heel erg scherpzinnig. Van Dale zegt er het volgende over: scherp·zin·nig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoordmet een fijn onderscheidend oordeel en verstand. Nou, dat dus. 

 

Scherpzinniger

Scherpzinnig
Scherpzinnig(er)

Heb ik weer, de naam ‘Scherpzinnig’ is al bezet. Nota bene door een bedrijf dat doet in tekst en redactiewerk. In dat geval, dacht ik, ben ik ‘Scherpzinniger’! Klaar, opgelost! Nog niet bekend bij de Kamer van Koophandel, dus claimen die naam!

Anna-Maria haalt hiermee de fotoshoot binnen. Maandagavond gaan we met een ploeg radiomensen ontsnappen uit haar escape room Mysterium, dat is althans de bedoeling. Camera gaat mee. Logisch ook. De Utrechtse grachten lenen zich ook enorm goed voor een paar mooie plaatjes! Van het spel zelf zullen geen foto’s gemaakt mogen worden, verwacht ik. Ook logisch.

Op de uitgelichte afbeelding ziet u een fraai stukje vergane glorie: een nog niet gerestaureerde tribune in voormalige bloemenveiling Bloemenlust. Het gebouw staat tegenwoordig beter bekend als indoor beachvolleybal-hal. De twee beeldmerkjes in de tekst zijn wat photoshop-prutserijtjes, noem het digitale schetsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *