Yeah!! Ik heb verkansie, van mijn werk als verpleegkundige. Gun ik mijzelf die verkansie ook echt? Neen, luidt het korte en simpele antwoord, driewerf neen zelfs. De eerste dagen ga ik als een razende lentezon door mijn huis heen. De herfst en de winter wegjagen. Kssst, wegwezen! De laatste lijken uit de kast van een relatie van vijf jaar eruit gooien en de zon weer laten schijnen in huis. Ik verheug mij hier zowaar op!

Verkansie

Buiten de huishoudelijke verplichtingen, heb ik meer verkansie-activiteiten op het programma staan. In een vorig blog deed ik een oproepje voor leuke ideeën voor een foto-in-foto-foto. Daar zijn geen reacties op binnengekomen, dus daar ga ik zelf mee aan de slag. Daarmee is het ‘voor nop-aanbod’ ook gelijk van de baan. Bouw de huiskamer om tot studio, ga zelf model zitten met een lijst in mijn handen, en daarna is viervoeter Oscar aan de beurt. Uitdaging! En daarna aan de Photoshop. Eens kijken of daar wat leuks uit rolt. En als de studio toch staat, wil ik nog een ander ideetje gaan uitwerken. Voor dat idee wil ik mijzelf zo’n vier of vijf keer op de foto zetten, telkens in een andere positie en op een wat andere plek. met pet, zonder pet, met bril, sjaal om, etc. En van die vier of vijf opnames, wil ik dan één foto maken. Dan sta ik er dus meerdere keren op.  Van dat idee heb ik al vele gave voorbeelden voorbij zien komen, dus ik ben best benieuwd naar de resultaten. Als het ook maar een klein beetje gelukt is, deel ik het uiteraard hier, of op mijn Facebookpagina!

Verkansie
Aalsmeer, what else?

Genieten

Verkansie is in de eerste plaats bedoeld om te ontspannen, te genieten en op te laden voor weer een periode vol werk en inspanning. Dat wordt dan keihard genieten, want de volgende verkansie staat in september pas op het programma.  Drie weken lang in september vrij. Aanvankelijk koos ik voor een vakantie tijdens de Tour de France, maar wegens teveel collega’s tegelijkertijd, heb ik de boel maar verschoven naar september. DE feestmaand bij uitstek. Voor Aalsmeerders, althans. Ook genieten dus, en die extra twee maanden werken meer dan waard! Dat worden verrekte veel ritjes naar het Aalsmeerse: Vuur en licht, Pramenrace, feestweek, kunstroute en, o ja, zelf heb ik in september nog een expositie met mijn foto’s van de Historische Tuin! Gaat een goeie maand worden, voel het nu al!

Eén antwoord op “Verkansie, blogpost 18”

  1. Hmm, raar dat er niemand gereageerd heeft! Het was een top idee. Ik dacht trouwens dat ik dat wel had gedaan, maar waar die reactie is gebleven, geen idee. Maakt niet uit, het projectje met jezelf en Oscar word vast en zeker heel mooi. Verder fijne verkansie en succes met je voorjaars actie. September vind ik nog veel te ver weg om over na te denken, voor nu fijne verkansie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *