Nagenieten
Blij ei

Jouw Marktkraam

Een tijdje geleden liepen mijn moeder en ik de winkel ‘Jouw Marktkraam’ in Aalsmeer binnen. We boekten gelijk allebei een kraam voor de duur van twee weken. Als het even kon, in december. En das gelukt! Vandaag hebben zowel mijn moeder als ik een kraampje ingericht. Mijn moeder heeft haar kraam voornamelijk ingericht met zelf beschilderde creaties. Ik vooral met tweedehands zooi. Nou ja, zooi…. de meeste van de zooi is nagelnieuw, en dus nog nooit gebruikt. daarom liggen de prijzen misschien wat aan de hoge kant. Maar zeg nou zelf, een nieuw en ongebruikt tennisracket van het merk Babolat (nieuwprijs € 189,00) met tas (nieuwprijs € 39,00) samen voor € 50,00 is toch een koopie??! Het is maar een voorbeeldje, er ligt nog meer op de kraam, maar dat kun je het beste zelf even gaan bekijken. Hier meer uitleg over het concept.

 

Fotoshoots

Wat ik ook te koop ga aanbieden ‘op de kraam’ zijn fotoshoots. Ik maak een aantal zogenaamde tegoedbonnen, die mensen kunnen kopen voor een mooi bedragje. Nog even met opa en/of oma op de foto voor de feestdagen? Of jouw hond met kerstmuts op? Top! Dan ben ik je m/v. En ik kom nog bij je thuis ook, compleet met alle apparatuur. Voor het bedrag van € 40,00 (de helft van het normale tarief, alleen te koop bij Jouw Marktkraam!!), krijg je een fotoshoot van ongeveer een uur en naderhand krijg je alle (goede) foto’s in diverse uitvoeringen digitaal aangeleverd. Rechtenvrij, dus zonder logo of iets dergelijks. Nou, als dat geen aanbieding is, dan weet ik het ook niet meer! Hoewel de marktkraam inmiddels is ingericht, liggen de bonnen er nog niet. Hopelijk aanstaande vrijdag!

Radioshow
Actiefoto, kijk die handjes!

Gelukkig heb ik volgende week woensdag ook weer een foto-opdracht. Vier honden vastleggen, hoe leuk is dat! En ondertussen ben ik al mijn radioprogramma van aanstaande zaterdag aan het voorbereiden. ‘Ga toch Wegman’ live vanaf de kerstmarkt op de Historische Tuin. Van 16.00 tot 17.00 uur. Doei!

 

Eén antwoord op “Jouw Marktkraam – blogpost 130”

  1. Succes met je artikelen in Jouw Marktkraam ook veel plezier op de Kerstmarkt met het live presenteren van je programma bij Radio Aalsmeer.mam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *