Het komt goed
Het komt goed

Het komt goed

De afgelopen dagen/week is er heel erg veel gebeurd en ben ik door echt een heel diep dal gegaan. En als ik mijn moeder toch niet had, was het allemaal ook niet heel erg goed gekomen. Niet heel erg? Dan was het helemaal niet goed gekomen! En nu kan ik zeggen, opgelucht: het komt goed.

Zonder in details te treden, schrijf ik mijn verhaal hier eventjes van mij af. Nou, dat heb ik wat mij betreft en bij deze gedaan. Lekker kort en bondig, zullen we maar zeggen.

 

Vooruitzichten

Zoals altijd, en dat zal ‘m in de genen zitten, blijf ik optimistisch. Volgende week begin ik bij mijn nieuwe werkgever, in Amstelveen. Wel eventjes slikken, want op mijn eerste werkdag moet/mag ik al om 07.00 uur aantreden. Mensen die mij een beetje kennen, weten dat dat tijdstip voor mij gelijk staat aan het holst van de nacht!

Aanstaande zaterdag ga ik iets bijzonders doen. Ik ben namelijk gevraagd om voor Puur* Events een activiteit/event te doen. Nou, dat is toch supertof zou ik zeggen! Een kleine groep van tien mensen met een beperking gaat action painten.  En ik mag dat begeleiden. Gaaf toch?!

Het komt goed
Mam in d’r mooie herfsttuin

Morgen gaan moeders en ik naar de vernissage bij Eveleens Makelaardij in Aalsmeer. Zaterdag dan dus dat event, maar ook nog even langs het zorgcentrum om mijn fototentoonstelling weer op te ruimen en plek te maken voor de volgende exposant. Ergens tussendoor nog even proberen een interview te regelen voor AalsmeerVandaag en dan heb ik zondag, geloof ik, een rustdag. Dan begint maandag de nieuwe week weer en heb ik gelijk die middag alweer een afspraak. Drukdrukdruk! Maar de vooruitzichten zijn goed. Doei!

Over de foto’s: een soort hommage aan mijn moeder die mij met raad en daad heeft bijgestaan, de afgelopen dagen. Volgens mij groeit de navelstreng weer aan! Bovenaan de pagina: moeders in antieke uitdossing, uitgevoerd in sepia. Boven in de tekst, samen bakkie doen in Aalsmeer, en de onderste: ma in haar tuin. Uitgelichte afbeelding + onderste exemplaar zijn door mij geschoten.

3 Antwoorden op “Het komt goed – blogpost 110”

  1. Mooi kort en bondig verslag van de afgelopen dagen. Wat betreft die navelstreng die is er altijd geweest onvoorwaardelijk en misschien in betere tijden altijd op de achtergrond. Hierin herken ik mijn vadertje die er ook altijd was als ik hem nodig had. Maar dit terzijde. Alhoewel! Volgende week begint je werk in Amstelveen. Veel succes en plezier in je nieuwe werkkring
    Dank voor deze blog.

  2. jeetje wat een verhaal weer wijffie!!! ik hoop dat het goed met je mag gaan, en misschien hoef ik het niet te melden, maar je weet het he? altijd welkom!!! Ik wens je heel veel succes op je nieuwe werkplek!! en ik ga zondag op vakantie voor 15 dagen, maar ik blijf je blog volgen hoor lieverd dikke kus xxx

  3. Maak je handen los van het oude …dan heb je ze vrij voor het nieuwe wat komen gaat! Heel veel succes in je nieuwe job volgende week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *