Het zit erop! Ik heb mijn tijd als ‘hoofdredacteur’ van AalsmeerVandaag overleefd. Nog beter: AalsmeerVandaag heeft mij ook overleefd. Wát een week was het. Zoals ik vorige week al schreef in mijn blog, legde ik de lat erg hoog voor mijzelf. De opdracht (één van de) luidde: minimaal één artikel per dag. Dat wilde ik uiteraard overtreffen. In totaal plaatste ik twaalf artikelen, waarvan er eentje door iemand anders is geschreven (Leni Paul). Op de drukste dag in mijn korte bestaan als hoofdredacteur plaatste ik er wel vier! De laatste van die dag plaatste ik half staand, werkpasje al om mijn nek, omdat ik tien minuten eerder al naar mijn werk had moeten (willen eigenlijk, ik ben graag op tijd) gaan.

Laatste artikel

Het laatste artikel dat ik plaatste was een column. Over mijn gast-hoofdredacteurschap. Voor wie ‘m heeft gemist: je kunt ‘m via deze link alsnog lezen. Onderaan het artikel vraag ik om feedback. Nou, dat heb ik geweten!  Ik heb mijn schoenen maar alvast uitgedaan. Dan kan ik er makkelijker naast lopen. Wat een schitterende reacties. Vorige week, toen ik mijn rol van gasthoofdredacteur aankondigde, kreeg ik van @Wilg al zo’n mooie reactie: dit zou mijn zelfvertrouwen een boost geven. Kicken, omdat het gewoon gaat lukken. En dat deed het dus. Melle, Anja, Anna-Maria, Joop en Dick: dank jullie wel voor jullie mooie woorden!

 

Het zit erop
Het zit erop

Toekomst

Het zit erop, qua hoofdredacteurschap. Wat mij betreft zit het er nog lang niet op wat AalsmeerVandaag betreft. Vanaf maandag neemt Ilse Zethof (één van de oorspronkelijke initiatiefnemers van de nieuwssite) het stokje van mij over. Stopt het daar dan voor mij? Welnee! Ik schrijf lekker verder, maar zal niet meer zelf op de knop ‘publiceren’ drukken. Ik zet klaar, en dan is het aan Ilse of en wanneer het gepubliceerd wordt. Zoals ik ook gewend ben bij Arjen. Het eerste stukje staat trouwens al klaar. Maar jeetje, wat smaakte dit naar meer! Doei! Oh, en mijn haar moet eraf. Ben het spuugzat…

Op de uitgelichte afbeelding (foto Merel Meijdam), een ‘schrijf-wijf’. Hahaha! Foto in de tekst (credit geloof ik voor ‘ex-heks’): BAAS! Niet zomaar: EINDBAAS! Omdat ik trots ben, daarom.

 

4 Antwoorden op “Het zit erop – blogpost 96”

 1. Weer mooi en met trots geschreven en dat mag best. Goed voor je zelfbewustzijn.

 2. Hahaha! Ik weet zeker waar de tondeuse woont. Tot snel, wanneer zijn jullie weer op honk? X

 3. I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
  you can earn additional bucks every month because you’ve got hi quality content.

  If you want to know what is the best adsense alternative,
  search in google: adsense alternative Mertiso’s
  tips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *